Dejan

Beograd

Član od: 21.07.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije kao sto stoji u opisu da je u ODLICNOM stanju, home taster neispravan a tel je crkao treceg dana, posto ima garanciju otisao u Telenor ali posto mora licno svratio do servisa gde su mi rekli da je nesto radjeno na telefonu i da nedostaju neki delovi pa stim ne fukcionise taster a i ispada tako da mi garancija nije validna i da on licno preda tel jer bi ga sam i resio a ne prodao. Gratis dva silikona od kojih jedan od ko zna kog modela. Kontaktirao sam ga sms-om da mi posalje ovlascenje iz njegove poslovnice u moju (BG-Nis)da pokusam ipak da makar resim to sto je crkao tel i zanemarim taster ali nisam dobio odgovor. IZBEGAVATI! !! !
Moram da priznam da sam prilicno zbunjen ponasanjem mladog gospodina iz Nisa. Kada mu je stigao telefon poslao je poruku da je telefon odlican i da je sve u redu, sa pitanjem da li uz njega idu slusalice. Kada je dobio odgovor da uz njega supruga u kutiji nije dobila iste odgovorio je da to nije ni bitno i da je, jos jednom , telefon odlican. To je bilo u sredu 15.10. Jutros, nedelje 19.10, na telefonu vidim SMS koji je posalo u subotu oko 14h. Kako smo u stanu vec dva dana u radovima, krecenje i slicno, poruku do jutros u 08h nisam ni video. Cim sam je procitao kao i poruku na ''Kupujem Prodajem'', poslata u subotu oko 17h30 ( ''Da li si dobio SMS? Home taster ne radi i crkao je telefon danas. Treba mi saglasnost za Telenor posto je u garanciji'') odgovorio sam mu, sa izvinjenjem sto malo kasnim sa odgovorom ali da zbog vanredne situacije u kuci nisam ranije video poruku, : "Sutra ce, ponedeljak, zena da ode u Telenor,na nju se vodi ugovor, da uradi to sto su ti rekli. ( Da trazi da posalju u Telenorovu poslovnicu u Nisu, Trzni centar Kalca, dopis da imas njenu saglasnost da predas telefon na reklamaciju u njeno ime i kasnije ga i podignes ?). Sta se desilo? Zena se nikad nije zalila ni na home taster ni telefon. Ne bio se ona ni najmanje ustezala da ga odnese na reklamaciju i aktivira garanciju da je imala neki problem. Znam da ga je, kao i svaki njen telefon, bas cuvala i pazila sto se i vidi na njemu - nema ogrebotina, udaraca, tragova koriscenja i slicno. ''Marfijev zakon'', izgleda. U svakom slucaju, tu smo da se resi problem. Bilo kako." Pod ''bilo kako'' mislio sam i na povracaj ( Mladi gospodin nama posalje telefon mi njemu novac). Ako je neko, razmisaljao sam, bio tako lose srece da mu telefon posle samo par dana prestane sa radom iako znam da je kod supruge radio besprekorno i da ga nikad nije nosila na neku reklamaciju, bolje da ga, ipak, ona nosi u Telenor na reklamaciju, ionako je ugovor na njeno ime, nego da, daleko bilo, ispadne da je u pitanju neka sumnjiva radnja. Medjutim, dok sam pisao odgovor na primljenu poruku, vidim i vec brze - bolje postavljenu negativnu ocenu. Neuobicajeno. Bez ikakvog kontakta sa mnom sem te jedne SMS poruke? Evo danas sam mu poslao poruku preko Kupujem Prodajem, poslao sam mu SMS, i zvao ga na telefon. NIsta nije uspelo. Na telefon se ne javlja, na poruke ne odgovara. I sta mi je sada ciniti? Sta bi ste vi uradili u ovakvoj situaciji?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.