Dejan

Šabac

Član od: 04.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pošto se dotični nije odlučio da bilo koji vid komunikacije i saradnje čitaj dogovora posle mojih kritika na njegov račun zbog toga što nije naveo još nekoliko neispvnosti telefona odlučio sam da mu dam negativnu ocenu. naime i u oglasu je naveo da je telefon ispravan osim što ne radi zvuk i nema sim slot, a isto je naveo i u komunikaciji na k. p. ja sam naveo u razgovoru da mi treba baterija ili pločica za punjenje što ne znači da mi nije bitno dali su ostali delovi nisu bitni. jer da je tako tražio bih da mi pošalje ta dva dela, ali kao i svi gledamo da posle možda i mi izvučemo neki dinar. kada sam dotičnom to predočio rekao mi je da mu telefon vratim i samo posle nekoliko rečenica da zadržimo telefon a on će da mi vrati pare na post net, što ni do dan danas nije učinjeno. samo još da napomenem da je bila neispravna kamera i kada se ispraznio nisam mogao da ga 2dana upalim. zaobilaziti takve "saradnje"
da kako ste rekli kupili ste neispravan telefon kako i u oglasu pise i zvali ste da me pitate kakva je baterija i da li radi punjenje gde sam vam maximalno izasao u susret i poslao telefon po ceni baterije i pinjenja i naglasio da je neispravan.naravno posle mi se zalite na neke neispravnosti koje se podrazumevaju ako pise u opisu da je telefon neispravan i uz to vi bi da zadrzite telefon a ja vama da vratim novac.mislim sta da vam kazem hvala na oceni.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao sam mu telefon dao mije adresu gde da posaljem, i rekao da ga posaljem post esxpresom , poslao sam mu, telefon stajao u postu kod njega 1 nedelju, zvao sam ga, rekao je da je u prvu smenu nemoze da digne paket, cekao sam jos 5 dana dok prodje u drugu, on opet nije digao paket, i zvao sam ga on se ne javlja, i meni se paket vraca, izbegavajte od ovoga coveka, sto dalje, narucuje, stvari , a ne dize paket kad mu stigne
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.