Dejan

Beograd

Član od: 22.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam se sa covekom da mi posalje laptop. Vise od nedelju dana sam mu dao, podsecao ga svaki dan, na sta sam dobijao odgovor "E bio sam u guzvi nisam stigao/nisam bio kuci sutra saljem garantovano! " i posle svog cirkusa nisam idalje dobio laptop. Dakle sa moje strane negativna, ne zbog laptopa nego zbog ne mogucnosti za ispunjenje dogovora i ne mogucnosti da se odvoji 20 minuta da se ode do najblize poste ili pozivanja kurira.
Zbog negativnog iskustva sa neki kupcima koji nisu preuzeli paket vise ne saljem ovako skupe stvari postom, a vama predlazem licnu kupovinu. Ako ste hteli da kupite mogli ste da dodjete i preumete laptop jer sam vam max korigovao cenu. Lako je samo kritikovati druge ali vam kazem da za propust nije odgovorna samo jedna strana. Ja kad kupujem ne insistiram da mi neko dodje na noge nego se portrudim oko preuzimanja. Samo dobronamerna kritika i zelim vam sve najbolje u daljoj kupovini

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam navedeni laptop uz Dejanovo ubedjivanje da ne radi samo par tastera, u stvari je neispravna ploca. Na telefonske pozive danima ne odgovara.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Kupio sam laptop kao neispravan od clana. Nikako nisam zadovoljan , laptop mi je stigao sa polomljenim ekranom , za koji clan kaze da ekran nije bio polomljen. Sam laptop je sastavljen od neispravnih , neoriginalnih delova. Ploca przena , vecina delova neispravno! Laptop je cista podmetacina. Sastavljen od neispravnih i neupotrebljivih delova, sa namerom da se nekome proda ; ) Prvi put da nekoga ovako ocenjujem . .
U oglasu je sve tacno i detaljno opisano da se prodaje kao neispravan, pri prikljucivanju na punjac ne daje nikakve znake je pisalo, ekran nije razbijen a da li je ispravan ili ne ja nisam mogao da znam sto sam i rekao u telefonskom razgovoru.Laptop je lepo upakovan i poslat. Posedujem i slike a moze da se proveri i na linku pglasa na kome se vidi da displej nije polomljen-razbijen.Cena laptopa sa punjacom je bila 55eur.Toliko od mene...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.