Dejan

Beograd | Palilula

Član od: 31.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Vrata i prozori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglas za prodaju stakala, komunikacija od 31.1.2024. Ja: Koje dimenzije 5mm imate i koliko komada ? 10:44h Dejan: Stvarno ne znam, stanje se svakim danom menja, koliko vama treba komada? 10:49h Ja: Najmanje 3 kom. 11:13h Dejan: Ima sigurno i vise 11:34h Ja: Odlično. Kada bih mogao da preuzmem ? Molim vas za adresu ili lokaciju na viber/whatsapp. Hvala. Ja: 0648166498 Dana 2.2.2024. godine komunicirali smo preko vibera i dogovorili se da dođem po stakla. Nakon provere da li ima nekog kod kuće Dejan mi je javio da mogu doći po stakla. Kod kuće je bio Dejanov otac koji mi je odmah rekao da staakla debljine 5 mm nema, u šta sam se i sam uverio. Nakon toga se Dejan nije javljao na telefon a oglas: Prozorska stakla - OBRISAN Apsolutno neprofesionalno. Dejan ne zna šta prodaje, niti zna šta je 3mm i 5mm. Prešao sam oko 50 km (u oba smera) da bi se vratio praznih ruku. Izbegavajte ovog člana !
Za početak,oglas nije OBRISAN,već je ISTEKAO,isti oglas je ponovo aktuelan.O tome da li je neko profesionalan ili ne govore dosadašnje ocene na kp.Koliko ih vi imate? Ja vrlo dobro znam šta prodajem i trudim se da maksimalno što mogu i znam slikam i opišem to što prodajem,ali da li vi znate šta vama treba,od običnih stakala po koje ste došli,hteli ste vakum stakla da uzmete po istoj ceni od 300dinara,dobili ste ponudu mog oca da možete da ih uzmete za 1000dinara vama je to bilo skupo i odustali ste od kupovine....i nakon par dana zovete i kažete da cete mi dati negativnu ocenu,ako cete vi biti zadovoljniji u životu vama nek je na čast.Vama svako dobro i pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.