dejan

Kostolac

Član od: 14.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Odeća i obuća za rad

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Odelo na slikama izgleda sivo, meni je stiglo teget, na oglasu je pisalo br 50 dobio sam 52, na bluzi se lepo videla velicina a na ovoj sto sam ja dobio nista nema ispostovan dogovor oko slanja preko kurirske sluzbe koju sam ja trazio krajnje nekorektno sa Dejanove strane da mi posalje takvo odelo. .. .sve vise komentara bi bilo suvisno. .. ..
sva radna odela koja sam imao su plave boje, da si pogledao slike malo bolje ili pitao za boju rekao bih ti ali nisi. na oglasu sam stavio fiksnu cenu 1000 din. a ti si me vise puta pitao da spustim cenu, i u zadnjoj poruci si me zamolio da spustim cenu posto ti je odelo neophodno a nisi pri parama. i 1000 din je malo za to odelo a ja sam ti ipak izasao u susret i spustio na 800din. a samo da znas da sam to g istog dana imao i drugog kupca za 1000 din. pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.