Dejan

Odžaci

Član od: 07.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedno rečeno i opisano nista ispoštovano, mojom dobrom voljom servisiram uredjaj, uz dogovor da se izvrši naknadni povraćaj novca i ni od toga ništa čak i posle 15 dana. Čak mi je i izvršena blokada komuniciranja sta reci SRAMNO.
mrzim ovakve trgovine jedno uzima a zahteva sve i svasta,nego nema veze

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor. Nije poslao telefon u takvom stanju u kakvom ga je opisao. Rekao da je na telefonu sve ispravno a na njemu ne funkcionise ni power dugme ni dugme za smanjivanje i pojacavanje zvuka, nece da primi sim karticu , ne radi mu zvucnik. telefon je u katastrofalnom stanju. Nekorektna saradnja! !! !!
Cista laz , garantujem na ispravnost telefona, trebali ste me kontaktirati i vratiti telefon nazad ako mislite da je tako, najlakse je dati negativnu ocenu i mislite da ste sa tim resili sve.

Mobilni telefoni > Lenovo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pristao na zamenu, uredno sam poslao telefon. Bez opravdanog razloga sporio kvalitet telefona. Nije se javljao danima. Telefon je stajao kod njega. Pokusao protivpravno da otudji predmet zamene, telefon vratio tek kada su mu u izgled stavljene konsekvence nevracanja istog. Ne preporucujem saradnju sa ovim covekom. Zaobici ga u sirokom luku.
ne slazem se sa ovim clanom njega treba izbegavati, zato sto je lazov od coveka poslao telefon koji nije skroz ispravan, sta da radim da uzmem neispravno a da dam novu stvar u kutiji, najhlakse je oceniti negatiovno i pljuvati po nekom. ova negativna je data bez ikakvog razloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.