Dejan

Zrenjanin

Član od: 08.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od imenovanog sam kupio maticnu plocu sa navodno ispravnim svim slotovima, pri cemu sam u konverzaciji napomenuo da mi trebaju svi ispravni slotovi za graficke i posebno naglasio oni mali crni (jedini mali crni na ploci su PCIEX1). Rekao je da sve radi. Kad sam probao sa 5 grafickih rade samo tri slota (PCIEX16,8 i 4), a ni jedan od tri PCIEX1 ne radi. Kad sam ga pitao zasto me zeznu, odgovor je da je kod njega sve radilo, iako u daljoj konverzaciji kaze da je stavljao graficku u plocu i da je sve radilo. Znaci, nije proverio sve kao sto je rekao, dal iz neznanja ili sta vec, ali je tvrdio da je sve ispravno. Takodje u naknadnoj konverzaciji izuzetnk drzak. Za sve navedeno imam poruke kao dokaz. Ne preporucujem bilo kakvu saradnju sa ovim clanom! Krajnje bezobrazan. Nije u pitanju novac nego izgubljeno vreme i ponasanje clana.
Imovani je kupijo i tek posle nedelju dana kaze da plocu koja je radila sve kod mene kod njega kaze da neradi slotvi .svarno neznam ta hoce ....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.