Dejan

Bečej

Član od: 02.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo neprofesionalan clan. Nije doslo do realizacije jer je odbio da posalje snimak rada alata iako je u oglasu naglasio da salje snimak rada alata na viber. Nakon sto sam ga napomenuo da je napisao u oglasu da ce poslati snimak rada alata, clan je procitao i ignorisao moju poruku. Stoga verujem da opis alata nije istinit i zbog toga nije zeleo da posalje snimak. "Zdravo Dejane, da li bih mogao da dobijem snimak rada na viber? +3816******** Hvala Miodrag 21:00h Ja vam mogu snimiti kako izgleda a da palim nebi ona je za delovo nebi da eksperimentisem 21:01h Napisali ste da saljete snimak rada "Saljemo snimak rada pri slanju svakog alata viberom" ako brusilica radi i samo varnici onda nikakvih daljih problema nece biti sa njom 21:07h"
Svaka čast za člana i za neistine koje pise jel je nevedeno u oglasu da je brusilica neispravna i iskljucivo za delove,tačno je da varniči i da nezelim da je ukljucujem zbog lošeg iskustva sa neispravnim alatom a cena je stavljena simbolicna.

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naruceni bansek nije poslat jer se prodavac pravdao da je ploca prilikom pakovanja polomila. Ja sam trazio sliku polo. ljene radne povrsine ali mi nije poslat ni bansek niti slika ostecenja. Na video snimku koni mi je poslat sve je bilo ok te sam mislio ako nije mnogo ostecena neka smanji cenu i neka salje bansek. Tu je komunikacija prekinuta a oglas skinut
Svaka cast gospodinu,javio sam da je roba ostecena i da priceka da mi stigne nova da posaljem,a covek mi je dao negativnu,nek sve ide na njegov obraz sa ovakvim clanovima bolje i neraditi,kad sam rekao da je ostecen hteo je da uzme ali na poklon.......

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. . prodao mi je Glodalicu za drvo i rekao da je u jako dobrom stanju. . a kad sam dobio ona varnici na rotoru i to puno, covek je bio obecao dogovor oko popravke ili vracanja masine a posle se vise ne javlja izbegava me. cuvaj te se ovog clana!
Ima svakakvih ljudi,a za avakve clanove je svakikomentar suvisan.....

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveku kao prodavcu nemoze da se veruje! Kupovao sam od njega Ger masinu za drvo, dogovor oko cene i slanje je protekao u najboljem redu. Sedam dana ocekujem isporuku paketa i nista. Verovatno je otisao drugom kupcu. Peti dan na moj poziv on mi odgovara kako je paket poslat i nema kod sebe broj posiljke. OCENITE I SAMI! !!
Nazalost pogresno je adresirano a povracaj se zna da tek posle sedam dana ide,ger je vracen ali clan vidi se kakav je prvo me je ucenjivao za cenu a sad i ocenio negativno ali ljudi ima svakakvih neki shvataju greske a neki su toliko sebicni da nemaju razumevanje za greske,nadam se da sa ovim clanom vise necu imati saradnju

Alati i oruđa > Za farbanje i poliranje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je neispravan el alat, odbio je da nadoknadi troskove popravke u mizernom iznosu, predlozio je da vratim alat ali je blokirao komunikaciju a na pozive se ne javlja tako da nisam siguran da ce preuzeti alat i nadoknaditi sve troskove. Jos me optuzuje za ucenjivanje.
Neistina,naistina i neistina clan clan me je podcenjivao nedelju dana sa cenkanjem i nakon pristanka i slanja bez mog znanja je navodno zamenuo lezaj i trazio da mu uplatim 500. Dinara a na povracaj nije pristao.a alat je bio skroz ispravan jel je neposredno pre postavke bio u servisu na proveri.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuvajte se ovog prodavca kupio sam brusilicu kojoj je los zubcanik, rekao je da ce da mi posalje drugi zubcanik i vec cetvrta nedelja prolazi kako zubcanik ne stize a za to vreme doticni govori kako je pogresio adresu i slicno.
kupac je promenuo delove iz brusilice potem me posle nekog vremena nazvao i ucenjivao da mu posaljem zupcanike za njegovu staru brusilicu, NEPREDLAZEM RAD SA CLANOM.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.