Dejan

Kruševac

Član od: 28.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Sat nije kao sa slike sa koje je naručen. Kazaljke ne odgovaraju veličini sata. Proizvod nije bio dobro zapakovan, pa je oštećen u transportu (iskrivljen i izgreban). Nije za preporuku.
Gospodjo ja ne mogu sa verujem za šta ste bi meni dali negativnu ocenu, rečeno vam je bilo da su standard dimenzije sata 35cm prečnika samim tim i kazaljke su univerzalne i istih dimenzija, vi te narucili sat 60cm precnik(više od pola metra) logično je da ne postoje kazaljke od pola metra, mogli ste da narucite i sat od metar precnika i naravno opet ne bi bili zadovoljni, NUDIO SAM DA VAM VRATIM NOVAC,NISTE HTELI. ZA OŠTEĆENJA U TRANSPORTU NE ODGOVARAM, ali sam ponovo hteo da vam izadjem u susret i da vam svojevoljno uplatim novac zbog štete za koju nimalo nisam kriv niti sam dužan da za to odogovaram, čak nije ni nastala nikakva šteta sat je od metala vrlo malo se iskrivio i mogli ste rukom da ga ispravite ali naravno vaš cilj je samo bio da pokažete NEZADOVOLJSTVO U SVAKOM SMISLU. SRAMOTA ME JE NA VAŠ RED ALI NAJISKRENIJE. Ova negativna ocena će biti prijavljena moderatorima.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je volan za auto koji ne odgovara i ako sam mu poslao sliku svog volana da bih znao da li odgovara, i ako je uvideo da nije isti on j svoj colqn poslao i nakon toga me je blokirao.
Kao što naš narod kaže najteže je raditi sa ljudima, volan je bio na oglasu izbačen sa 4 slike, ovaj dotični 'gospodin' se javio na oglas za S Line volan za Audi A4 B5, volan je dobio po ceni od 4000dinara, a realna cena za isti taj volan je 50 60 eura, i na viberu je dobio dodatne slike istog volana i napisao 'to je taj volan' i poslao je adresu. Problem je ispao kada je trebao da ugradi volan na svoj auto tek tada je video da je pogrešio sa izborom volana i svoju grešku je počeo da prebaca na mene kako sam ja trebao da znam da taj volan nema istu širinu nuteva kao njegov volan, što stvarno nisam znao, i počeo da mi preti za 'internet prevaru' kako će mi blokirati novac za isplatu i kako će me tužiti i ostalo, hvala tebi druže za negativnu ocenu, mislim da će ovo biti jedina ocena u moru pozitivnih, da ostali prodavci vide da ima svakojakih kupaca i da nije uvek problem u prodavcu iako smo svi mi ovde zajedno i kupci i prodavci. :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.