Dejan

Vršac

Član od: 01.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Ručni alat | Ključevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dejan je ispao vrlo nekorektan i nepošten. Poslao je alatku za koju je napisao da je , ,extta stanje i kao nova**. -Kao novo- je vrlo koncizan opis i ne bi trebao da podleže različitim tumačenjima . Na moja dva eksplicitna pitanja o stanju i ispravnosti odgovorio je isto. Slikana je samo u dve fotografije gde se bokovi ne vide, verovatno nije hteo da se vidi iz tih uglova. Oba boka su prepuna ulegnuća i udubljenja od lupanja. Verovatno je neko čekićem ubeđivao zapekle šrafove. I sam mehanizam je izlokan i sa luftom. Neće da je primi nazad osim ako mu je ne donesem do Vršca da on vidi šta se to dešava pa da onda odluči da li će da vrati pare. Pazite u saradnji sa Dejanom! Nije korektan. ..
Covek mi se javlja posle deset dana da nesto nije u redu sa alatkom. Kako ja da mu verujem da li je to sto se desava od njega ili sta vec dok ne vidim. Ne znam kako on zamislja alatku koja je stara preko 30 god. ?Da nije radila i da se vukla po fijokama dobila bi po neki trag. Rekao sam da nema nikakvih problema oko vracanja para da se covek sutradan javio ovako dok ne vidim ,ne mogu da mu verujem. A sto se tice slika,neka neko pregleda moje oglase i neka vidi da li je nesto namesteno na slikama i zamuceno.!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.