Dejana Drinic

Kikinda

Član od: 17.06.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam 40 neispravnih memorija, covek trvdi da su testirane a nisu. Odbija da primi nazad robu i vrati novac. Menja brojeve telefona i ne javlja se ljudima. . Ja sam clan sa preko 300 pozitivnih ocena, preporuka sto dalje od njega!
memorije su sve ispravne i testirane sto posto bile su lepo uslikane i postavljene na oglas na njegov racunar te memorije ne pasu pa je hteo da vrati imao je sve na slikama vidljivo tako da nema sta da pricamo a telefon je postavljen na oglas i ne znam odkud mu ideja da menjam telefone kad 20 g koristim isti

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnji bezobrazluk u nepostovanje kupca. Lik insistira na saradnji, sklopimo dogovor koji on ne ispostuje. Pritom mi napravi trosak da kupujem visokotonce koje sada mogu da ostavim da skupljaju prasinu, jer se pravi lud i ne odgovara na poruke. Nije poslao predmet po dogovoru. Nesavestan prodavac od koga mozete svasta da ocekujete. Ne preporucujem apsolutno nikakvu saradnju sa ovim clanom!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.