Deki BG

Beograd

Član od: 10.05.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci > Psi | Špic i primitivni tip

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam se sa Dekiem da kupim psa da dodjem do Beograda i posao sam kolim da kuoim psa. Sta se desava na pola puta mi salje poruku kaze navodno mu sestra prodala psa komsiji i da je pas prodat. Sad aam na pola puta ni tamo ni ivamo a platio sam prevoz do Beograa 2500 dinara. Xaista nije u redu i molim administraciju za dodelu negativne i sto me je slagao i sto sam platio auto djabe pare izgubio nije ljudski molim za negativnu
LAZ! Kuckao sam se sa doticnom ali njoj ne moze da dopre mozgu da je stvarno dok sam se ja kuckao sa njom, sestra u medjuvremenu odnela psu komsiji i tu se desila prodaja za koju nisam znao dok nisam dosao i rekao sestri da imam kupca koji hoce da preuzme psa u 19:00 kod ustanicke na sta mi kaze komsija ga je vec kupio... To je bilo mozda 17:30 i obavestena je sve na vreme... Laze da je cekala i da je platila gorivo, SRAM VAS BILO!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.