deki

Mladenovac

Član od: 27.07.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju. Naruci paket, sve korektno ispostovano sa moje strane i posle toga prekida komunikaciju, ne odgovara na poruke ni pozive niti podize paket.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je proteko sve ok, medjutim ja sam dobio polupan telefo, sto prodavac kaze nije njegova krivica pa nije ni moja sto sam uredno platio razbijeni telefon.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon poslao poštom i nisu hteli da dostave telefon kući nego sam morao ja u pošti po njega to je što nije do ovog člana onda je za telefon reko da je u ekstra stanju poklopac je udaren i iskrivljen i dugmići back ispod tach ne rade prethodno je na telefon urađen hard reset i nisam moga da ga pokrenem jer mi je tražio staru e-mail adresu a moju nije hteo da očita zvao sam ga nije hteo da se javi napisao mi poruku na putu sam čim stignem zovem i naravno nije zvao i ja puko u servisu 10 evra da skinu staru e mail adresu i pokrenem telefon za mene nekorektno skroz
Doticnom gospodinu sam se javio isti dan cim sam stigao. Znaci on je mene zvao u 8 a ja sam se javio u 12 .To gde je njemu kurir odneo paket ja stvarno ne znam niti radim u posti niti je do mene.Dugmici ispod taca kako ih on zove rade sto mi je i priznao u poruci kad sam ponudio da platim to sto je otkljucavao jer nije hteo da saceka par sati da mu se javim da mu dam mail.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

reko je da ce da podogne telefon njegova supruga nikad nisu se ni javili nit su podigli telefon kad ih zovem ne dizu telefon stvarno nije korektno! !!
Sve sto je gospodin rekao je istina.Nazalost on nije javio da je poslao mi smo silom prilika morali na put.Kad sam stigao nudio sam da platim duplu postarinu nije zeleo.Nudio sam i unapred da uplatim iznos da ga posalje ponovo takodje nije zeleo.Kao satisfakciju jedino sto je zeleo je da me oceni negativno. I to je ok.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.