DEKI

Beograd | Palilula

Član od: 13.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada sam člana pitao da li patike imaju neka oštećenja, napisao je da je samo jedna patika malo oštećena kod pete od obuvanja i da je sve ostalo okej. Stigla mi je prljava patika, kod pete nije MALO oštećena kao što je naglasio nego je puklo na gomilu mesta, dodatno sam ga pitao da li imaju oštećenja kod prstiju jer se ovaj model zna napred odlepiti, on je na to rekao da je kod prstiju sve okej, međutim i kod prstiju su bile totalno odlepljene što uopšte nije naglasio. .. Jako nekulturan i neozbiljan čovek. Kada sam mu javio da su stigle i da patike ne odgovaraju opisu, član me je BLOKIRAO. Užasna saradnja, pored ovih svih 90 i nešto pozitivnih ne preporučujem nikakvu saradnju jer ne naglašuje oštećenja na predmetu koji prodaje. Totalna 0. .. .
Kolko para tolko muzike 1800din brate kupi nove patike u radnji kostaju 15 000 hiljada nesmaraj za polovne poz ???

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljan i neodgovoran, rezervisao sam mu šuškavac, jer ga "kupuje 100%", da ga sačekam do ponedeljka, utorka, danas je sreda, kontaktirao sam ga da vidim šta se dešava, on mi nudi 2000 jer "toliko ima", odbio sam 2 sigurna kupca jer nisam hteo da ispadnem nečovek i prodam nešto što sam rekao da ću sačuvati, da bi on ovako uzvratio. Sramota.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dajem negativnu ocenu coveku, dogovorio se dan ranije da se nadjemo za sutra ujutro u 7h da obavimo razmenu telefon pare, ujutro se covek ne javlja na telefon ne odgavara na poruke , i naravno posle 20 min cekanja nema ga , nije se udostojio ni da se javi u toku dana da s3 izvine ako je imao neki problem, ispalio me i zakasnio na svoje obaveze zbog njega.
uspavao sam se pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.