DelBoy

Beograd

Član od: 22.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postavio oglas kao prodaje laptop i kao mora uplata pre slanja. Gledam ima 42 pozitivne, nema negativnih, prodavao je i skupe stvari i resim budala da mu uplatim novac. Tu se jos i javljao na pozive, kao poslao je isti dan i stize mi sutra laptop. Naravno, sutra dan nema nista, trazim mu broj posiljke on kao poslace kad dodje kuci, kao otisao je u Vrnjacku Banju, poslace kad stigne. Kako je otisao, ne javlja se na pozive, nzm ako mi je jednu poruku pustio tipa kako nije prevarant, kao zao mu je, zagubila se posiljka i cim stigne kuci ce da pogleda i vratice mi pare. Stigao on kuci i kaze paket koji mu se vratio nije laptop i dok ne dobije laptop, ne vraca mi moj novac. . ALO, ne posaljes paket i kao NE VRACAS pare dok se misteriozni paket ne vrati. . Naravno, nije mi nikada ni poslao broj posiljke i ignorise mi poruke i pozive evo ima mesec dana a ja ni robe ni para. . Pokusavao sam da dodjem do njega da se dogovorimo da zajedno resimo gde je u posti zapelo, da ode da proveri (ako je u opste poslao) da bi mi na kraju imao obraza da napise kako sam JA prevarant, kao ja sam preuzeo paket pa mu trazim pare nazad i BLOKIRAO ME, kaze uznemiravam ga. . Budi Bog s nama. . Paket ako je poslao bi se vratio za 2 nedelje naj kasnije. . Sad moram da se cimam i sa prijavom u policiji, sud i kojekakve gluposti. . IZBEGAVAJTE OVOG! !!
Laptop poslat po dogovoru, nakon par dana sam coveku poslao i broj posiljke, na statusu se lepo vidi da je urucena, a on tvrdi da nije. Pokusao da mu vratim novac a da uzme laptop. Moje ocene govore za mene, a on je clan od 2014. a ima svega 3 ocene. Pametnom dosta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.