Delovi Poljska

Beograd

Član od: 12.07.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Apsolutno isti scenario kao ocena Dejana Matica, nakon poslate uplate avansne, probijen rok za dostavu delova, usledili su izgovori i odugovlacenja i nakon sto sam trazio da mi vrati novac, krece da odbija pozive. Prijavljen.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Trap

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon 2 meseca komunikacije sa prodavcem Polovnih delova iz Poljske napisacu moje iskustvo sa njim! Naravno katastrofalno ne profesionalno krajne nekorektno! pre nesto vise od 2 meseca porucio sam amortizer sa slike dakle sa oprugom soljom kao na slici, umesto recenih 7 do 10 dana max 2 nedelje na moje pitanje da li stize dobijao sam podgovore evo hos malo, kasni kamion evo petak je tu itd itd . nekako na jedvide jade je stigao mada i to amortizer samo koji ne odgovara slici dakle bez opruge i solje, gde sam ja izrazio nezadovoljstvo da bih isto dobio uverenje da cr ostatak stici sledeci petak . taj sledeci petak ne trajao 4 petka od nedelje do nedelje evo stize krenuo je itd. u komunikaciji sa prodavcem komunicirali smo i licno razgovorom porukama da postoji mogucnost postavio bih prepiske da se vidi o kakvim neistinama se radi i pise ! Prodavac jednom reciju da ne pisem vulgarne reci l. .. .. pa ne sastavlja. pre 4 dana je bio poslednji petak kada je trebalo poruceno sa slike da stigne posle toga mi se na pozive i poruke nije odazivao! STROGO APELUJEM NA LJUDE DA SE NE NADAJU DA CE IM PORUCENO STICI U DOGOVORENO VREME PA CAK I I DA NECR STICI! DA SLUCAJNO NE BIH NA UVRERENJE DA DEO STIZE U PETAK ZAKAZU MAJSTORA KAO STO SAM GA I JA ZAKAZIVAO! JA SAM SAM POSTENO PORUCIO DEO GDE SAM NEISTINAMA OSTAO BEZ POPRAVLJENOG VOZILA 2 MESECA SVAKI PETAK CEKAJUCI DEO KOJI NIKADA NIJR NI DOSAO! PAZNJA I OPREZ !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.