Delovi za SVA VOZILA

Šabac

Član od: 13.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ključevi i brave

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prilikom naručivanja dela za automobil, konkretno je u pitanju kvaka za Alfa MiTo, mi nije rečeno da je kvaka kvaliteta -0 i da je optimalni vek trajanja iste odprilike 4 ulaska i izlaska iz automobila, elem-kvaka je izradjena od ubedljivo najeftinije i najtanje plastike, toliko loše da mi iskreno nije bilo jasno kako je uopšte stogla do mene u jednom komadu jer se lomi na namršten pogled. Prilikom reklamacije mi nije dozvoljeno da isto predmet vratim pouzećem nego da pošaljem bez otkupnine da bi mi posle toga uplatili na račun. Po zakonu o zaštiti potrošača to je protivno istom. Reklamacija se mora usvojiti inače je saradnja nekorektna i podložna je sankcijama i prijavama inspekciji što će biti moj sledeći korak. Budite vrlo obazrivi u saradnji sa ovakvim prodavcima.
Prilikom porucivanja kupac nije ni pitao kvalitet kvake vec je samo dao adresu da mu se posalje.Prilikom reklamacije rekli smo mu da kvaku posalje, prilikom preuzimanja mi cemo mu novac uplatiti na racun. Sto je kupac odbio i brze bolje dao negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.