demiran

Vranje

Član od: 05.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

demiran je nekorektno postupio jer je u oglasima prodavao robu za koju je tvrdio da je ispravna, a kada je uzeo novac za nju i kada mu je napisana poruka da je roba ipak neispravna, nije hteo da je primi nazad, dakle krajne nekorektno i neodgovorno. Izbegavati ga.
znajuci svoj lap top koji sam ja koristio,sam ga stavio na prodaju jer mi je suvisan,poslao sam ga i radnom stanju jer je do zadnjeg dana do kada je pakovan radio,neznam sta se desilo u medjuvremenu do sada nikoga nisam prevario,doticna gospodja mi javlja tek sutradan da lap top pod znacima navoda ne radi,kad je uzela lap top trebala je odmah da mi napise poruku i da zove a ne tek sutradan poslepodne,neznajuci ata je radila sa njim ja nisam hteo povratak cak ga ni nisam uzeo od kurirske sluzbe rekao sam joj to je poklon njima meni je treba.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je mimo dogovora prodao pojacalo drugom clanu i blokirao komunikaciju samnom. .. nemam komentar, ne preporucujem clana Malo je ljudi ostalo ovde izgleda. Poruke mize da proveri KP tim.
Vi mi dajete negativnu ocenu ka da sam vam prodao nesto pokvareno stvarno nema smisla i komentarisati o ovome,pa i meni su to uradili pa nisam dao negativnu ocenu uostalom pojacalo je moje nije vase ovako da se ponasate.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.