Denić

Bojnik

Član od: 19.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je rekao da na telefonu ne radi samo face ID, sto je bilo fer. Pitao sam ga da li smem da odradim software update rekao je "ja sam uradio pa je face ID prestao da radi, pa nisam hteo da rizikujem" sto znaci da je korisnik odradio i da telefon nije bypassovan. Kada sam odradio update (kako bi nestao bug sa face IDjem) telefon se lokovao na originalnog korisnika. Naravno on ne zna nista o tom korisniku i nastavlja da me laze da je radio update iako sam mu objasnio da bi se i njemu lokovao. "Nene, nije meni, meni je sasvim ok radio". Telefon je kuplien po ceni telefona koji NIJE bypassovan, a sada za delove ne mogu da ga prodam ni izbliza toliko, a gospodin nije kadar da odgocori na poruke. Nikako ne preporucujem saradnju!
Telefon kupljen u odličnom stanju kao i obično vraćen na fabrička podešavanja, koristio ga neko vreme (da probam ostale funkcije, podešavanja i da li sve radi) kad sam ga istestirao sve je radilo osim FACE ID-a što je i bilo nagovešteno u opisu oglasa, dok ostale stvari i svako dugme je funkcionisalo perfektno. Ne znam kako je uspeo da se lokuje telefon jer pre toga je vraćen na fabrička, plus IMEI proveren, dobijen sa fabričkom kutijom i ostalo lično od vlasnika. Pre toga par dana je bilo sve okej i čak dobio pozitivnu ocenu od člana imam u četu poruku da je prezadovoljan telefonom i da je sve okej. Šta se izdesavalo u međuvremenu to ne znam i zbog čega sam posle svega toga ocenjen negativno. Administracija sama može pogledati čet i da se uveri da je telefon stigao u stanju kao na slikama i u opisu i da ste tih par dana bili prezadovoljni telefonom kao i sto ste rekli (ja ne dajem radnu garanciju telefona jer je sve to polovno i moze bilo kog trenutka da stane ili nešto iskrsne) sve u svemu žao mi je što saradnja nije ispala zadovoljno s vaše strane ali moje ocene i ja tvrdim da ne uvaljujem telefone koje nisu kao iz opisa i slično. Svako dobro!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.