Denis

Beograd | Voždovac

Član od: 21.09.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju. Lepo sam pitao dali je ekran ceo na jednom nasta je prodavac odgovorio da jeste. I naravno telefoni stigi polupani oba a ne samo jedan.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam dva telefona sa cenom od 4000din po telefonu sa tvrdnjom da su displei sigurno ispravni na oba! I da treba samo da se instalira sistem na njima! Stigli mi i jedan uopste nedaje sliku na displej a na drugom neispravna ploca! Pokusao sam sa prodavcem da resim to i da mu vratim taj neispravan i on da mi vrati samo 2500 ali na moje poruke ga izgleda boli uvo! NEGATIVNU mu dajem i tako ostaje dok se nejavi i resi problem koi je nastao njegovom nemarnoscu. Kada resimo to kontaktiracu admine da se ukloni ocena. Do tada VELIKA NEGATIVNA za clana!

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisao čovek patike, ja odbio trojicu mušterija za nedelju dana, obećao da će se javiti i rekao da retko odustane kad nešto rezerviše. Dakle zbog ovakvih članova ja sam na gubitku s obzirom da sam odmah pošto me je zamolio da mu sačuvam patike, napisao REZERVISANO. Sad sledi priča potencijalnim kupcu zašto patike nisu prodate i da li imaju neki problem. Molim vas da objavite komentar s ocenom. Unapred hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.