Despot

Niš

Član od: 04.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije poslao robu u dogovorenom terminu niti obavestio da neće poslati.
Posle 1250 pozitivnih ocena,ne znam čemu ova negativna.Nama je u interesu da prodano proizvod Jednostavno smo prevideli ovu narudžbinu,dnevno pošaljemo dosta pošiljaka pa se može desiti i greška.Ako je video da ne stiže,mogao je da pita porukom,pozove,odgovaramo u roku od 10 minuta po tatistički podacima sajta.A sve pošiljke poručene do 13 sati šaljemo istog dana o čemu svedoče naše ocene.Nego...ljudi su čudo

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam tri satorska krila (jedno novo i dva polovna), posle uveravanja prodavca da su polovna u odlicnom stanju. Ono sto je stiglo je daleko od opisanog. Jedno je u relativno dobrom stanju dok je drugo potpuno skorelo i umazano masinskim uljem, tj. neupotrebljivo. Iako sam kontaktirao prodavca, on se nije javio da problem pokusamo da resimo.
Posle 1000 pozitivnih evo ga neko ko nije video u životu šatorsko i ne zna šta je dobro a šta loše.Novo u celofanu fabričkom je dobio kao novo,korišćeno je korišćeno,celo,ne trulo,ne izbledelo.Takva kakva je on dobio pojedini prodavci prodaju kao nova ,znam jer se bavim ovim poslom 15 godina i obično znam da će sa ovakvim ljudima biti problema pa izbegavam saradnju,ne znam šta mi bi ovog puta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.