Devic automobili

Beograd

Član od: 23.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa prodavcem sam se cuo preko telefona, dogovorili smo se oko cene i preuzimanja, posto je insistirao da mu uplatim prvo pare pre slanja paketa, rekao sam da to ne mogu i da cu poslati drugara da preuzme licno i plati mu posto ja nisam iz Beograda. Njih dvoje su se nasli, drugar platio preuzeo i kada mi je doneo imao sam sta i da vidim. Prodavac je preko telefona, a i u oglasu rekao da ide full pakovanje sto podrazumeva punjac, usb i slusalice, plus je rekao da je na telefonu ostecen samo tac, a on izgleda kao da je sa njim igran fudbal, kuciste telefona je bilo deformisano da se na njega nije ni mogao postaviti novi tac. On je meni poslao samo telefon sa usb kablom koji je pri tom izoliran trakom. Slusalica i punjaca nije bilo. Poslao sam poruku prodavcu u nadi da ovo mozemo resiti bez davanja negativne ocene. On je se javio i rekao da slusalice nisu ni bile spomenute, a punjac navodno nije ispravan pa da ne ispadne kako mi je dao takav. Mnogo providno zar ne. .. Obratite paznju ako poslujete sa ovim clanom, nije za preporuku.
Telefon je fantasticno ocuvan lazovcino jedna.. nije poslato kuciste od pubjaca i slusalice ali to nije razkig da se daje nagativna ocena.. i receno je preko telefona sta ti ide a to sto ti ne cistis usi pa si gluv to je tvoja stvar. Receno ti je da ide usbb papiri kutija i tel... al nebitno skroz niti sam prevarant ili bili sta samo tebi je krivo sad jer je staklo malo skuplje pa pokusavas da mi vratis telefon.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispao korektan prodavac na kraju, dao mi je telefon kome ne radi sim citac.
Koji si ti lazov brate. Dao sam ti tel i doplatu si trazio. I nemojvda me smaras vise!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.