Dex

Beograd

Član od: 20.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mining rigovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rig prodat kao ispravan, a inace od 6 kartica isprevno radile samo 3 ( jedna skroz neispravna a 2 se pregrevaju ). Pri kupovini rekao kako ne moze da se vidi rig u stanu kako radi zbog korone a posle nije hteo da prihvari reklamaciju da je rig neispravan.
Rig je ispravan i sve kartice su ispravne, Imam i snimak rada riga bez gasenja i restarta. Javio mi je da su sve kartice ispravne i da rade. Nakon 5-6 dana me zvao da je svaku karticu otvarao i servisirao i posle toga nije mogao da ih podesi. Rekao sam da nadje nekog da mu nasteluje rig. Sve kartice su 100 posto ispravne a verovatno im je menjao mesta i pogresno overclokovao jer su bile podesene po redu, a to je problem jer su kartice razlicitog tipa. Rig je pogledao u stanu, reklamacije prihvatam ali ne ako se izvsri nestrucno podesavanje. Jos jednom tvrdim da su sve kartice ispravne.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispoštovan dogovor. Bila sam na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, nega nije bilo. Kasnije se izvlači sa pričom da je zvao i bio (sto nije istina). Apsolutno neodgovorno! Ne preporučujem saradnju sa ovim članom!
Kakva blamaza od strane prodavca, napisao u zenskom rodu a culi se telefonom i u pitanju je muska osoba. Kao prvo to dovoljno govori o tome ko je napisao totalne neistini u vezi sa prodajom. Dosao sam na ugovorreno mesto i to ranije, presao 20 km da bih pogledao predmet prodaje. Zvao ga dva puta na ostavljeni telefon na sajtu kupujem prodajem, cekao 10min i pre nego sto sam otisao ostavio mu poruku na sajtu kupujem prodajem. Za sve ovo postoji pisana komunikacija i ovakve nove clanove treba iskljuciti sa sajta. Sto se tice ispostovanih dogovora potvrdjuju i moje pozitivne ocene. Clanovima sa ispod 10pozitivnih ocena treba zabraniti ocenjivanje jer to verovatno rade namerno sa drugih profila. Toliko o ovom bezobrazluku.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam telefon, za koji mi je rečeno da ne može da puni, i da ako se stavi druga napunjena baterija on će raditi normalno. Više puta sam ga pitao jel telefon za sve mreže, da li je bez iCLloud naloga, kao i da li mu je original displej, da li mu radi otisak prsta, na šta je sve on odgovorio potvrdno, kako sve radi, samo ima problem punjenja, i opet kažem rekao je kad ubacim drugu bateriju u telefon da će raditi. Kad je stigao telefon, odneo sam kod majstora koji se dugi niz godina bavi servisiranjem telefona, pre svega je za ajfona odličan majstor. Čovek me nazvao i rekao kako je ubacio bateriju koja je napunjena, ali telefon neće da upali, već izbaci samo logo jabuke i ugasi se, pri tome se strahovito greje. Gde sam ja ostao u čudu, i pitao se kako ljude nije sramota da tako lazu. Nazvao sam ga i rekao u čemu je problem, gde sam tražio normalno da mi se pare vrate, ja njemu telefon, on je uporno tvrdio kako to nije istina, kako je njemu rečeno da je na tom telefonu ploča u redu, pokušao je da me napravi budalom, kako je majstor pokvario telefon koji je u tom stanju i stigao. Ja u ponedeljak vraćam taj telefon njemu u stanju kakav mi je on poslao, on ce, nadam se vratiti novac, ako ne , resicemo to na drugi način.
Sta reci za ovakvog lazova. Sve ove tvrdje potvrdjuju i njegove negativne ocene, a o nacinu na koji je razgovarao pretnjama i ucenama bolje i da ne govorim. Postavljam deo negovih zahteva za telefon: Meni iskreno naj više treba zbog displeja,zato mi je bitno da je ispravan bez fleka,duhova, i da je dobro ocuvan! Iz ovog se moze zakljuciti da je sve znao o telefonu. Na pitanje o razlicitoj boji HOME dugmeta napisao je ceo referat: Ako radi druže, e onda je neko prepakovao ploču iz original kućišta koje je bilo u beloj boji, i stavio ploču u taj sivi i da bi mu radio otisak prsta, morao je da spakuje i to belo home dugme! Da ti uprostim! Home dugme mora biti originalno od matične ploče da bi radio otisak prsta,nema teorije da bude drugačije! Toliko o nosenju telefona u servis. Majstor u pokusaju je verovatno pokusao da popravi telefon pa ga sprzio. Slike su bile od orginalnog telefon slikane dok je jos mogao da puni. Sve sam objasnio da telefon ima problema sa punjenjem i da ocuvan i displej ispravan. Vise puta sam ponovio da ce ploca raditi dok se baterija ne isprazni ali da se ne moze puniti vec se mora ponovo vaditi i puniti na drugom telefonu. Telefon sam prodao za 4200din i po ceni se i vidi da nisam bilo sta izostavio a najmanje da nekoga zajebem za ovako veliki novac. Upozoravam sve koji slucajno pomisle da saradjuju sa ovim clanom da dobro razmisle o bilo kakvoj saradnji. Novac cu vratiti natrag a po preuyimanju telefona uradicu detaljno vestacenje i nakon toga obavestiti sve clanove sajta kupujem-prodajem. Ukoliko mi vrati telefon sa zamenjenim ili neispravnim displejem *vidim u oglasima da ima neispravne iphon 5s prosledicu kompletnu dokumentaciju nadleznim organima. Molim Vas da ovakve clanove sankcionisete i ugasite sa sajta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.