DeŽan

Kraljevo

Član od: 18.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je sunjiv jako i upucen u vrste prevara (da li je on to radio ili je stvarno prevaren kao sto tvrdi necu ulaziti u to)! Ubedjuje mene da sam sumnjiv i smatra da sam prevarant. Telefon je u kozmetickom smislu odgovarao oglasu, ali funkcionalno nije odgovarao, naime nije radio remote control na telefonu sto je ustanovljeno prilikom testiranja uredjaja po preuzimanju. Dejan (Giga) je obavesten i rekao je da se raspitam po servisima sto sam ja i ucionio. Nakon toga sam zatrazio povrat novca jer je resenje otvaranje telefona sto naravno ne zelim jer se time narusava njegov fizicki integritet. Nakon toga je ponudio da sacekam novog kupca sa kojim ce on komunicirati, mene predstaviti kao drugara koji ce poslati telefon i da tako resimo slucaj. Potencijalnog kupca sumnjam da bi obavestio o nepotpunoj funkcionalnosti uredjaja. Pritom sam nudio da pokazem na video call-u da je sve kako sam dobio, probao na vise nacina da izbegnem da potencijalna prevara narednog kupca ide preko mene i da potencijalno budem ostecen za potencijalni povratak posiljke posto sam vec ostecen za 350e. Izbegava pozive koliko moze i pisanu komunikaciju svodi na minimum i odugovlaci koliko god moze. Garancija koju daje nije nikakva garancija, vec parce papira slicno priznanici gde je samo pisalo Note9, datum i neki nazvrljani potpis. Povratna adresa sa koje salje je nevazeca po njegovim recima "vec dugo ne zivi na njoj". Vrlo je drzak i neprijatan u komunikaciji. Predlazem da se drzite sto dalje od ovog prodavca ako ne morate. Svako dobro!
Navodni kupac Vladica naručuju ovaj model istog telefona koji poseduje da bi samo zamenio olovku i vratio telefon a ja njemu novac ni jednu od ponudjenih opcija njemu nije odgovarala, samo novac da mu vratim, zamenio olovke i da ja budem u gubitku i šteti. Nije mu uspelo i ja budem ocenjen negativno..?? I ja predlažem da zaobilazite ovakvog kupca ako je ikako moguće a nije nažalost. Smatram da ova ocena treba da se izbriše i dodeli ovom članu .. Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.