Di džej

Valjevo

Član od: 24.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Strogo povesti racuna prilikom kupovine predmeta od ovog clana, jer predmeti nisu opisani kako bi trebalo da bude a kada vam stigne ne zeli da mu se vrati taj predmet, bitno mu je samo novac da uzme, cak je pokusao da speci da ga ocenim jer se odmah obratio kp timu, ali posle mog obracanja i uvida ipak su ponistili njegovu odluku. Sad ce verovatno da komentarise ispod kako je on u pravu, ko zeli mogu mu poslati skrin sot poruke da se uveri u istinu.
Samo da pitam doticnog" Gospodina" kako da vidim dal telefon ima sifru ili neko zakljucavanje ako je LCD pukao nisam baba vanga da to mogu da vidim u opisu oglasa lepo pise a i vidi se da je pukao LCD zato se prodaje za 1000 din . Gospodin je svercer sa telefonima mozda je mogao i izvaditi neki deo pa da mi vrati.Pa da ja platim duplu postarinu na 1000 din to je smesno.Napominjem prodaje se telefon izlupan za 1000 din a ne ispravan i bez lozinke . I ja bih voleo to da kupim za te pare ako ima.

Bela tehnika i kućni aparati > Šporeti, rerne i ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Poslao neispravan rešo
Kao sto pise u naslovu ispravan rešo nisam poslao neispravan dal je u transportu greska neznam . Uglavnom gospodinu je ponudjen povrat novca on nije prihvatio vec je bezobrazno odbio . Ne bavim se prevarama moje ocene govore o tome a kamoli da nekom posaljem pokvaren rešo za 800 din - smešno . Molim administratora da ukloni ovu neosnovanu negativnu ocenu jer ne vidim svoju gresku, a usput poslao sam sve prepiske sa vibera od doticnog-bezobraznog gospodina na KP Hvala unapred KP timu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.