Di

Subotica

Član od: 21.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Merdevine

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Mnogo dobrih proizvoda, brz odgovor, mnogo dobrih recenzija. Ali nisam imao sreće. Prodavac je posle moje porudžbine promenio cenu u oglasu. Prilikom porudžbine napravio sam snimak ekrana i na njemu je cena 1500 din manja. U odgovoru na moje pokušaje da razjasnim situaciju, prodavac je ponovio da je od 15. januara (pre 2 nedelje) cena drugačija. (a oglas je postavljen pre nedelju dana). Kao rezultat toga, prodavac mi je ponudio ili da ne uzimam paket, ili da ga uzmem i vratim, ili će mi pri sledećoj porudžbini (u vrednosti većoj od 10 hiljada) prodavac dati popust. Nije bilo izvinjenja od prodavca. Pošto je na sajtu pošte naznačena težina 3 puta manja nego u oglasu, nisam rizikovao da kupim nepoznate merdevine koje su bile skuplje za 1.500 dinara. Nadam se da je ovo slučajna greška i želim svima srećnu kupovinu i prodaju!

Bela tehnika i kućni aparati > Ventilatori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pozivani nakon 5 dana i gđa. rekla da je poslato. Prošlo 15-ak dana I ništa. Pokušavam da ih dobijem telefonom, i niko se ne javlja.
Postovani Urose Isti dan kada ste poslali podatke smo poslali paket i broj posiljke za pracenje iste. Retko ali se ipak desi da se paket zagubi. Na to ne mozemo mi uticati i na zalost to se desilo sa Vasom posiljkom. Na telefon odgovaramo uvek i ukoliko se ne javimo na prvi poziv zbog zauzeca uvek se kasnije javimo. Vas paket je zagubljen i mozemo Vam poslati robu ponovo jer je imamo na stanju. Sada je ventilator skuplji ali Vama bi ga poslali po ceni koja je bila kada ste ga narucili. Ako ste saglasni sa predlogom potvrdite nam. Drago nam je u svakom slucaju da smo se razumeli i u telefonskom razgovoru koji smo imali. S postovanjem Dijana
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.