Didi

Kragujevac

Član od: 20.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Stare knjige

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Knjige ne odgovaraju opisu, na prvog knjizi fali par stranica, na drugoj ima posveta i miris vlage i naznačeno je da je nekoriscena, a citana je vise puta, treca knjiga "moze" proci. . I "prodavac" mi jos kaze nek mi ide na Čast što cu mu dati negativnu ocenu, njemu bitnija ocena, nego predmeti koje sam uredno platio.
Priznajem da je moja greška što sam se potpisao na knjigu "Tačno Izlaganje Pravoslavne Vere" koju sam platio 500 dinara novu, rekao sam da je nekorišćena što je i tačno, dok Gospodin još uvek tvrdi da se oseća na vlagu. Za knjigu "Norverška Šuma" gde su pocepane stranice ne tvrdim da jesu pocepane jer nisam sve proverio. Knjiga "Brzo Čitanje" je cela, ona sama košta kao što možete videti na oglasima od 700-1500 dinara komad. Znači ja sam prodao tri knjige koje vrede mnogo više od 600 dinara(za toliko sam prodao), hteo sam da usrećim nekoga niskom cenom, kao što se ja naprimer bavim Numizmatikom pa volim kada mi neko da cenu nižu od vrednosti, ali ne nekome to nije dovoljno. Opet priznajem da sam kriv, neka mu je na čast moja prva negativna ocena, pored 50 pozitivnih i preko 100 zadovoljnih kupaca koji me nisu ocenili iz razloga što nemaju KP nalog. Čak i posle izvinjenja, ništa,niko nije bezgrešan, svako greši, ovo mi je prvi put da sam pogrešio oko prodaje, nadam se da mi se ovo više neće dogadjati. Veliki pozdrav za Darka i još jednom mu hvala za njegovo nezadovoljstvo i neka mu je na čast moja ocena!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.