DIGI-ŠOP

Beograd

Član od: 15.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ključevi i brave

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Isti dan kad je predmet dostavljen sam se javio prodavacu i izrazio kako sam razocaran kvalitetom i pitao sam da vratim proizvod. Prodavac je rekao da je trebalo bolje da se informisem, uprkos tome sto oglas nema nikakav opis o kvalitetu izrade i odbio je da prihvati reklamaciju. Ponudio sam se da da odem i da vratim proizvod ako prodavac ne zeli da snosi troskove dostave ali moje poruke su danima ignorisane. Sve u svemu, veoma malo saosecanja sa strane prodavca i veoma lose iskustvo pri samoj kupovini. Razumeo bi odbijanje reklamacije posle nekoliko dana, ali prodavcu sam se javio isti dan kad je proizvod dostavljen.
Mihailo, već smo vam objasnili, ali vi očigledno ne razumete objašnjenje ili ne želite da razumete. Da li je nesto skupo ili ne to je subjektivno misljenje, koje se ne moze uvažiti kao reklamacija. Uostalom vi ste svojevoljno birali proizvod u moru proizvoda koji ste mogli kupiti na internetu, od drugih prodavaca, ili na drugom mestu, a tada ste kao kupac u obavezi da se predhodno informišete o proizvodu koji kupujete, jer su pravila internet kupovine tako definisana. Jedini objektivni razlog koji bi se mogao uvažiti kao reklamacija na proizvod bi bio da ste dobili model kartice koji ne odgovara opisu, modelu, fotografijama, ne radi ili je oštećen, polomljen i slično. Ipak, hvala na oceni

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Garantovao za uređaj da je ispravan, odneo ljudima koji se bave sa tim, ne može da se poveže sa kolima, kineski čip. Pisao sam čoveku ne javlja se. Obratiti pažnju prilikom kupovine.
Marko dobili ste garantovano ispravan uređaj koji je testiran pre slanja. To što se javljate 15 dana posle kupovine i imate primedbe izaziva samo sumnju. A to dal je neki čip kineski ili nije, reći ću Vam samo da se celokupna proizvodnja čipova odvija u Kini za skoro sve brendove na planeti i da je u proseku svaki peti čovek na planeti Kinez. Hvala veliko, pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.