Digital Store

Beograd

Član od: 25.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Honor

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ceo dan me zavlacio, izvukao iz kuce u 21 i 45 da mu odnesem telefon do Usca da se uradi zamena. Cekao sam ga sat vremena i nije se pojavio pod izgovorom da nema ni jednog busa sa Karaburme ka gradu bez da me nazove i javi se. Da me je pozvao i javio se odneo bih i do Karaburme nije problem. Na kraju telefon mu oglasen a mene blokira svuda. Adninistratorima sajta poslata cela komunikacija. Ovakvim clanovima ovde nije mesto.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodao mi telefon sa neispravnom baterijom koja traje dve sekunde rekao mi za bateriju tek kada mi poslao telefon
Dakle, gospodinu sam PRE slanja telefona rekao da baterija ima kraći vek trajanja pošto je telefon stariji. Baterija nije neispravna, nego ima kraći vek trajanja. Gospodin je odgovorio da je sve u redu i da čeka telefon, a zatim mi poslao poruku sa najstrašnijim uvredama. Kada sam pokušao da mu odgovorim, video sam da me je blokirao. Godinama sam na kpu bez bilo kakvih negativnih iskustava, nikada nisam i neću nikoga prevariti, a pošto po gospodinovim ocenama vidim da je još neke ljude nazivao razoraznim imenima i to javno, toplo vam preporučujem da saradnju sa ovakvim ljudima izbegavate u širokom luku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.