DIJAGNOSTIKE ALEKSINAC STEFCHA

Aleksinac

Član od: 03.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao, polu ispravan tel, sve prepiske poruka imam. Niti je poslao slisalice ni racun koji je rekao da ima. Sto dalje od ovog svercera. Kada sam trazio da vrati pare a ja njemu tel, rekao je da ne dolazi u obzir da mu vracam pokvaren tel.
Postovani , pokusacu da budem sto manje duhovit a sto vise recit,pa vi shvatite kako hocete i ako uopste razumete srpski jezik. Naime doticni se javio u cetvrtak u ranim jutarnjim casovima da pita koja je zadnja cena za telefon(13000rsd iliti 110e),jer je trenutna cena telefona (citaj lg g2 32gb) u tom trenutku varirala od 100 do 120e u zavisnosti od stanja telefona i opreme.Doticnom se ta cena nije svidjala i odma je zapeo da mu prodam telefon za 10000rsd.Posto sam,na svoju krajnju glupost pristao da prodam polu-pismenom coveku telefon,dosli smo do ove negativne ocene koju cu u najhitrijem trenutku prijaviti administraciji sajta kupujem prodajem da je kao bez osnova sklone i da meni to ne prilici.Eh sad,da se vratimo na telefon i ovog neukog coveka.Telefon je istog dana poslat kurirskom sluzbom(da ih ne otkrivan i ne pravim reklamu ovde) , spakovan u kutiju srazmernu za mini lcd televizor i u nju stavljen stiropor 4 i jedno 20ak novina koje su izguzvane da bi amortizovale kutiju sa telefonom.Telefonu sam ja prvi vlasnik,da objasnim coveku da to znaci da sam ga ja kupio i ja koristio svo vreme bez preprodavanja.Telefon je i najnormalnije sluzio kao navigacija u Grckoj i Bugarskoj,pola Centralne i Zapadne Evrope i,nemam pojma koliko i koliko sati razgovora i kuckanja poruka su prosle kroz ovaj telefon i da njemu za to vreme nista ne bude,dok je kod mene,pa to nije normalno po ovom coveku.Eh sad,dolazimo do trenutka kada je kurir urucio telefon ovom pismenom coveku. Naime javio se porukom da mu nisam poslao slusalice,koje su eto zaboravljene nenamerno i rekao sam da cu ih poslati prvim radnim danom mojom postarinom na sta je rekao OK.Zatim mi se javio kako mu WIFI hvata 2 od moguce 5 crtice dok se nalazi pored rutera,pa ajde zapitaj se da li sam ja imao 300gb mesecno internet i preko cega sam ulazio na isti.Ili ti imas neku elektricnu energiju u svojim rukama pa si sprzio pola telefona to vec nemam pojma.Na moju poruku da ja ne vracam telefon jer znam sta sam poslao on je poceo da VREDJA i da PRETI,ali eto boze moj onaj od gore sve gleda pa ce da ti se vrati ne duplo,nego sestoduplo boze moj..Ne bih vise trosio svoje zivce na pisanje odgovora ovom coveku jer to ne zasluzuje niti svojim ponasanjem niti bilo cime ali eto.Sramoto cujemo se. Velikodusni pozdrav iz malog Aleksinca, Stefan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.