Dijana

Beograd

Član od: 05.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispostovan i ako je pet puta pitato receno je da je sve ispravno i da nije nista polomljeno a sve je kontra od toga sve je ne ispravno i poklopac i dugmic za paljenje su neispravni i polomljeni razocaranje totalno
Aparat koji sam poslao je bio kao NOV,potpuno ispravan i bas nista nije bilo polomljeno ili neispravno.U potpunom sam soku zbog ovakvog ponasanja i ovakvih komentara...prosto ne mogu da verujem...Ne znam sta se desilo,ali znam sta sam poslao i to je cela ISTINA.

Građevinarstvo > Keramika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost prva negativna ocena. .u opisu oglasa pise novo colo geberit monoblok ja dobio neku rumunsku marku koja nema veze sa oglasom po mojoj proceni vec bila negde montirana, ,kad sam je postavio kod mene pocela je da curi na sve strane. .
Gospodin Drazen je prvo dosao i kupio monoblok geberit za koji je sutradan rekao da ne moze da montira zbog odvoda I trazio da zameni za model sa drugacijim odvodom.Pristao sam I on je dosao kod mene I izabrao drugi monoblok marke ceresanit.Roba je nova, nista nije kupljeno na nevidjeno,preledao je pre kupovine, niti je to losa marka.U tih nekoliko dana zvao me je desetak puta da me pita kako se montira jer ocigledno nije znao a nije angazovao nekoga ko zna.Kad je uzeo drugi model zvao je ponovo da mi kaze da nije pravilno usrafio sraf , da je on oblajznuo I da mu tu curi voda.Ne znam cemu negativna oceana...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.