dijana

Banja Koviljača

Član od: 07.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

obratite paznju na ovog korisnika. prodao mi iphone se kaze da je sim free i da je probao sve kartice i da je sve ispravno. kad sam preuzeo paket i isprabao ispostavilo se da nije sim free da ne moze telenor kartica i jos 2 stvari koje nije rekao da ne rade. u pitanju je proximiti sensor koji ne radi i otisak prsta. znaci prodavac ne govori istinu i nije bas posten kao sto izgleda. na povracaj novca i paketa ne pristaje.
Evo posto sam nepotrebno dobio ocenu negativnu ,samo da zamolim administratore posto imaju uvid u poruke, da mi ovu ocenu skinu jer je nepravedna, imaju dokazi da se javio nakon dva dana ,pre toga rekao sve ok ,nakon toga neradi proksimiti za sta sam ponudio da odnese u servis platicu popravku ili poslati kompletan originalni dio, kupio originalni flet ima cak i slika na porukama sa njim, znaci opet druga laz, za otisak nikada nisam ni naveo niti znao da ima telefon to, trece molim aemunistratore da ovakve osobe skinu sa sajta neja pogledaju uvrede i slicno to je stvar odgoja i vaspitanja ali se mora sankcionisati, i jos je pored svega nosio telefon nekom coveku da kao pogleda , i tu poruku imaju administratori mogu proveriti da sam napisao da ne dira poslacu original dio i platiti postarinu kao i rad majstora imaju poruke

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Tastatura nije u potpunosti ispravna, ne rade tri tastera, a u oglasu je navedeno da je laptop ispravan. Korisnik ima 70 pozitivnih bez negativne ocene ali opet nije ispostovao dogovor i poslao neispravnu tastaturu. Pritom je odmah obrisao oglas da ne bih mogao da dam ocenu : )
Prvo kontaktirao sam sad aministratore ,pa ce oni resiti ovaj problem, a ocenu sam nepravedno dobila, cim ste mi poslali poruku da nerade tri slova, ja sam odgovorila i napisala vam u poruci da je skinuta sa laptopa koji je radio, i bila je ispravna, cak sam ponudila da vam posaljem drugu a vi da platite samo postarinu , i onako sam vam snizila cenu, vi ste dali negativnu ocenu ,nepravedno ja sam imala 70 ocena i nijedne negativne a vi 3-negativne, tako da se nadam da ce administratori ispraviti ovu gresku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.