Dimic Nebojsa

Lazarevac

Član od: 30.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda | Domaće životinje > Kokoške

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ram za jaja zapinje, dno se naduvalo od vlage, kad vracam ram posle okretanjaaaa nek je otvoren inkubator na 30sekundi kad zatvorim digne temp sam od sebee na 40-41 i spusta je nazad na zadatu za 10tak min. .. temperatura non stop oscilira, nije ni cudo da je lose izlazenje. .. vlaznost iznad 45% dici ne mozes i to je bilo samo 2-3 dana sve ostalo po 35% A dao sam 8hiljada msm da stvarno nije u redu, jer je cisti neprofesionalizam, jos ja sve kontam iskusan covek dobri oglasi dobar tekst. .. a budimo realni jedva sam izdvojio te pare za inkubator. Na poruke kritika covek ne odgovara i ne saradjuje.
Sobzirom da smo lepo saradjivali duznost je da ti odgovorim posto sam bio odsutan.Da pocnem od pocetka kao prvo dali su jaja sveza i u velikom broju oplorjena.Ne moze se ocekivati veci procenat izlegnuca ako su jaja vecinom neoplodjena.drugi propust je da se bojan previse opterecivao sa vlaznos vazduha.ako mu nije bilo jasno mogao je da konsultuje i druge proizvodjace ili da vidi kako se regulise vlaga na guglu ili da nabavi jos jedan kontrolni termometar a vlaga se regulise nivoom tople vide ili ugradnjom grejaca sa vodu i ventilator na dnu inkubatora.trece,menu je u poruci rekao da je pricenat izlegnuca bilo oko 45 posto i da ima jos da izlaze sto moze da se potvrdi u poruci a ujedno kaze da temperatura varira sto za termostat et 2 proizvidjac ivan domic ne mose da se kaze a ukoliko dodje do oscilacije to je zbog pada napona u kucnoj instalaciji a ukoliko dodje do kvara onda menjam termostat za ispravan.Napominjem ako izlegnuce oko 50 posto a usmemo kao sto je realno 20 posto neoplodjeno onda nije vise 50 posto izlegnuce vec je 70 posto a to sto su neke prepelice sa krivim nogama prizilazi iz vise faktora.a najvazniji faktor je covek koji i kako koristi inkubator.sledeca primedba je ram za jaja.ramove za jaja radim od susenog drveta i moze da se deformise jedino kada se nestrucno sprovodi faza kada se jaja prskaju.preterano prskanje je stetno i za jaja i za sam inkubator kao i za ram.ja nisam video niti sam dobio sliku deformisanog rama a na kraju krajeva ja saljem drugi. Ja nisam prevarant radim svoj posao savesno onako kako najbolje znam pomazem drugima ko zatrazi pomoc u vezi rukovanja inkubatora i zajednicki donosimo resenje. Ovo je prava istina. Hvala na paznji Nebojsa Dimic Sopic Lazarevac
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.