Dimitrije Đokić

Niš

Član od: 04.08.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Upaljači, tabakere i pljoske

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Obratiti pažnju na dogovaranje sa ovim članom, ne poštuje dogovore. Nakon što sam izašao u susret kupcu i sačekao ga nekoliko dana da mi uplati novac (a pritom odbio druge zainteresovane kupce) predmet koji je bio potpuno ispravan sam poslao kupcu na adresu. Nakon par dana kupac mi javlja da predmet ne radi, iako mi je bilo simljivo, prihvatio sam da mi predmet vrati nazad, pri čemu sam ja pokrio troškove slanja i otkupnine. Kada je predmet stigao ja sam ga ponovo testirao i sve je radilo kako treba, čak sam poslao i video kupcu kao dokaz da je sa predmetom sve u redu. Kupcu šaljem poruku da obzirom da je sa predmetom sve u redu da mi kaže kada bi mu odgovaralo da mu predmet pošaljem nazad. Nakon te poruke kupac se više nije javljao. .. Šta god da je bio razlog odustajanja kupca od kupovine, jako je nekorektno sa njegove strane što nije ispoštovao dogovor do kraja. Za mene je ovo vrlo negativno iskustvo sa ovim članom jer pored izgubljenog vremena i novca, izgubio sam i druge potencijalne kupce za ovaj predmet.

Časopisi i stripovi > Stripovi | Zlatna serija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neprofesionalno , losa komunikacija, hteo dva puta da naplati strip, naravno ostao sam bez para i stripa.
Mojom greškom ste strip čekali 1-2 dana duže,kao izvinjenje ja sam platio poštarinu.U pošti su mi rekli da je paket pokupljen.Ne vidim razlog negativne ocene.Nakon što ste podigli strip više se niste javljali,u trenutku saradnje sa mnom imate 0 pozitivnih i 0 negativnih ocena,što govori koliko ste saradjivali za skoro 5 godina na ,,kupujem prodajem".
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.