Dimitrije Stefanović

Kikinda

Član od: 30.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Graficku sam platio 8000 dinara a radila je svega 10 dana, ispao joj je kuler koji je bio zalepljen super lepkom. nikom ne preporucujem da kupuje od doticne osobe
kupili ste karticu od mene pre mesec dana, napomenjeno je da su nameštani ventilatori, mogli ste napisati normalnu poruku da smo se dogovorili, a kartica je poslata 100% ispravna, nikad popravljana (sem ventilatora), a garanciju na stare stvari kao sto je ova karta (stara 10 godina), dajem samo 3 dana garancije da se uverite u ispravnost, da je stigla neispravna u bilo kakvom smisli ili da vam jednostavno nije odgovarala bilo kako ne bi bio apsolutno nikakav problem da je vratite nazad. vi niste napisali poruku cak ni kad vam je stigla, što sugerise da je sve u redu

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik mi se javio 02.10. i ponudio mi dve kartice. Poslao mi je slike obe kartice na viber. Rekao mi je da je kartica, koju ću naručiti, bi trebalo da bude ispravna osim što su joj odlomljena dva kondenzatora. Takođe mi je rekao, kada sam mu ponudio 50 eura za obe, pošto su u pitanju neispravne kartice, da mu je to premalo. Pogotovo pošto ta Asus RX 570 ima stiker na šrafu i ventilatori su u dobrom stanju. Što normalno sugeriše da kartica nije otvarana i niko nije radio na njoj! Na kraju smo se dogovorili da uzmem tu Asus za 5000 rsd, naravno plus troškovi poštarine, snosim ja. Kada mi je kartica stigla, videlo se da su joj kondenzatori odlomljeni, ali takođe da stiker zbog kog sam karticu platio više, nego što bi trebalo, ustvari ništa više no drugi stiker prelepljen preko starog, originalnog stikera, koji je probušen. To je potvrđeno kada sam sa skalpelom skinuo taj drugi stiker i potvrdio svoju teoriju. Otvorio sam karticu i video pastu za lemljenje po štampi. Sve to ne bi bilo problem da me je probavac obavestio da je taj stiker zamenjen i da ne deluje originalno. No šta je on uradio, on je činjenicu što kartica ima stiker iskoristio kako bi je naplatio više. Drugi problem je u tome što samo jezgo na kartici je mrtvo i ne može ništa da se uradi osim zameni. Tako da kartica zapravo ne da nije uopšte ispravna, ne da je neispravna, nego je mrtva. Ja sam faktički preplatio za kuler od RX570 Kada sam obavestio prodavca o svemu ovome, on je rekao da on to ne radi. Rekao je: "tako da je dobio, dopijam puno kartica uglavno. ispravne ova i jos jedna bile neispravne ja stavio prodao i tjt". Ovde prvi put, kaze da kartice ne rade. Ponudio sam mu tri opcije, da mu vratim karticu i on meni novac. Da mi vrati pola novca a ja da zadržim karticu. Da za držim karticu, on moje pare a ja da ga ocenim. Korisnik po meni nije postupio korektno. Nije me obavestio o tome da taj stiker što je preko tog šrafa ne izgleda originalno i da se ispod njega vidi još jedan. .
Video sam da covek otkupljuje neispravne kartice, ponudio sam mu sta sam imao, to su kartice koje ja znam da su neispravne tako se i prodaju, poslao mu slike visoke rezolucije na viber da vidi da li mu odgovara, dosli smo do cene od 5000din koja mislim da je skroz korektna za karticu koja ispravna kosta 250e, karta u odlicnom fizickom stanju osim dve odvaljene komponente koje sam naravno slikao i napomenuo kupcu, poslao sam mu karticu identicnu kao na slikama, stigla mu je neostecena. kada je probao da je popravi verovatno nije uspeo pa samim tim nije hteo da je uzme, hteo je da vrati jer kaze da stiker na srafu nije original, sto ja ne mogu da potvrdim jer sam ja karticu tako dobio, u sustini prodata mu je NEISPRAVNA kartica njemuje takva i stigla ja nikad nisam rekao da je neispravna, da je bila ispravna prodao bih je po ceni od 250e a ne 5000din, nema pravo da se zali i daje negativnu ocenu. imao sam drugu karticu isto da mu prodam ali na njoj je bio probusen stiker, i ona takodje nije radila. mislim da nikoga nisam ostetio niti prevario i da ne zasluzujem pogrbnu ocenu od dotičnog.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.