Dimitrije

Vrbas

Član od: 09.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Domaća hrana > Zimnica

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio je iz poste poruku za paket da ga nisu nasli kod kuce i nije hteo da ode u postu da preuzme paket , vec mi trazio da mu posaljem drugi paket drugom kurirskom sluzbom, kaze tebi je svejedno ti moras platiti postarinu kad ti se vrati paket a ti meni posalji drugi da mi donesu kuci .
Prepiska na KP između Ivana i mene pokazuje da ovo nije tačno, tj., da moja reakcija nije bila ovakva i da sam maksimalno bio fer prema Ivanu i uradio sve što je do mene. Paket je poslat uredno od Ivana, međutim meni uopšte nije donet. Problem je u pošti, jer paket nisu doneli na adresu. Dobio sam poruku da mogu očekivati paket u toku dana od pošte, ali paket nije donet na kućnu adresu, niti me je iko zvao iz pošte ili da mi da bilo kakvu informaciju, takođe sam bio i kući ceo dan, nisu došli! Kontakti u pošti i prevoznika paketa nisu bili mogući jer je broj iz poruke ISKLjUČEN, a u pošti se nisu javljali. Zvao sam više puta kako poštu, tako i broj iz poruke. U pošti sam bio, ali je bila gužva, i o tome sam informisao Ivana. Rekao sam Ivanu ako ne želi da gubi vreme da pošalje drugi paket, jer će pošta njemu stari vratiti, jer pošta je u stvari donela paket u gradsku poštu, dakle ne na kućnu adresu, a da će poštarinu svakako naplatiti jer ih iskreno nije briga što nisu doneli paket kući, videći po svemu. Takođe sam Ivanu objasnio da mi je pošta kilometrima daleko, i da nemam vremena da čekam u redu. Eventualno posle ko zna koliko dana sam uspeo stupiti u kontakt sa poštom oko skroz drugog paketa, da bi na pitanje, zašto mi paket nije donesen kući koji čekam danima, dobio odgovor od pošte ''nemamo dovoljno vozača, bolesni su.'' Isti odgovor sam dobio na pitanje zašto me niko nije obavestio o tome. Dakle niti poruka, niti poziv. Pošta je jedini krivac u ovome, a na moje reči njima da im plaćam za poštarinu kući, odgovor opet isti. Ivan je očekivao da ja zbog greške pošte odem i čekam u redu sa maskom ko zna koliko, i da na sve to platim njihovu grešku, poštarinu i moj prevoz do pošte i nazad. Ivan je očigledno nervozan oko ove pošiljke (razumem ga), mada sam ga ja maksimalno ispoštovao koliko sam mogao, a može da kontaktira poštu u mom mestu i pita njih zašto se paketi nisu donosili na adresu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.