Dinić Ivan

Aleksinac

Član od: 16.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Plastike i oklopi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao plastike , koje su bile varene , anije mi to napomenuo i ako sam ga lepo pitao on mi je rekao da su samo lose ofarbane! Javio sam mi se cim su mi stigle plastike! Dog smo se da mi uplati pare , a ja da posaljem nekog drugom kupcu! Nije prihvatio da mu vratim plastike a on meni pare! Nakon 2 dana blokirao me je na viberu i nece da se javi na telefon cist bezobrazluk ! Pritom da plastike nisam ni vadio iz kutije !
Sve je lepo slikano pre slanja,rekao sam da plastike nisu nove.Uvek posaljem dokaz o ispravnosti robe pre nego sto posaljem kuririma.E sad sto si ti nasao druge jeftinije pa si hteo moje da vratis nazad to je vec tvoj problem.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam paket koji nije preuzet pa mi se vratio. Od tada čekam skoro mjesec dana da se dog da opet posaljem li da mi uplati kredit u visini 250 din. Nerado dajem negativnu. .. .
Koji si ti decko kralj.Da se ne prepucavamo sad ovde,rekao sam da zelim da mi posaljes telefon opet kad krene post expres da radi.Znam da je krenuo nisam debil,ali strpi se neki dan mozda trebutno nemam novca kod sebe,mozda plata nije bila.Koji si kralj za 250 dinara.Meni ocena nista ne znaci iskreno.Nemam reci ha ha ha
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.