Dionis

Svilajnac

Član od: 24.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Testera ne da ne odgovara opisu nego je skroz pokvarena, kad sam hteo da komuniciram sa njim on me blokirao na kp i ne javlja se na telefon. Izbegavajte ovog prodavca je sve sto pise je velika laz!
druze testera je ispravna, kako mozete da kazete da je neispravna kad motor pali I radi ko mina, ja sam vam rekao da nema mac I lanac, za motor znam da je odlican a to sto ocete da vam ja uplatim pare pa da mi vi posaljete testeru ne pali jer sam tako isto uradio I covek mi nije poslao robu! A ja ne mogu da vam dam za 50e testeru sa macem I lancem to bi onda bila drugacija cena. A to sto nisam mogao da se javim zato sto sam bio u nekom poslu.

Motocikli | Oprema i delovi > Auspusi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor oko preuzimanja posiljke
poz, druze nisam bio u mogucnosti da preuzmem paket jer sam imao zdravstvenih problema, ja sam ti ipak uplatiio za postarinu tako da ne znam sto ste mi dali negativnu ocenu, ja ti zelim sve najbolje u prodaji I izvini.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.