Djarma

Kikinda

Član od: 14.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam ga da li je multimedija potpuno ispravna, da li radi blutut i sve ostale funkcije. Prodavac je tvrdio da je sve ispravno i da mu je hitno potreban novac i da je zbog toga ta cena. Multimedija je stigla neispravna, pokrece sistem ali opcija za blutut ne radi, navigacija ne radi, i najbitnije od svega dugme za pojacavanje i smanjivanje zvuka ne reaguje, ne moze se pojacati zvuk na njoj. Zovem na telefon covek se ne javlja, kada pisem poruke i zamolim ga da mi vrati novac a ja njemu multimediju on tvrdi kako njemu ne treba multimedija. Pritom psuje preko poruka. ..

Automobili | Delovi i alati > Auto | Motorna grupa

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od clana pumpu za gorivo, za koju je prodavac tvrdio da je ispravna i da radi, medjutim kada mi je pumpa stigla ispostavilo se da je neispravna. Pokusao sam da stupim u kontakt sa prodavcem ali se on nije javljao na pozive i nije odgovarao na moje poruke. Problem nije bio u transportu jer je pumpa bila lepo upakovana i nikad mi nije stigao ostecen deo kolko sam puta porucivao od drugih prodavaca. Poslao sam mu pumpu nazad ali je on nije hteo da je preuzme, ne preporucujem saradnju sa ovim clanom.
Clan je dobio slike pri kupovini,gde je sve video,a to sto je kurirska sluzba nesto zeznula ili on pri ugradnji me ne zanima,naravno stupio je u kontakt gde sam mu lepo rekao da pumpu ne salje jer ni ne treba,pumpu je ipak poslao...Gde je pritom pretio i maltretirao pozivima..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.