Djax

Zrenjanin

Član od: 27.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

decko je sasvim nekorektan, precutao je da na telefonu neradi punjene i ne ocitava usb.
Nemoj da lazes,kako radi kod mene,glavno da si trazio pozitivnu unapred i dobio 2 na istu stvar!!!

Kompjuteri | Desktop > Štampači | InkJet

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

LJUDI BEZITE OD OVOFA NE TRGUJTE SA TIM BEZOBRAZNIKOM. Prodao mi je stampac HP navodno njegovog prijatelja kao potpuno ispravan 3000 dinara. Ukljucio sam stampac u sobi i posle 1-2 sata iz cista mira eksplodirao istopilo se nest u njemu. Zvao sam doticnog da vrati ako ne sve novce bar pola sto nece da prihvati iako je prodao neispravan stampac po sistemu 'drzi vodu dok majstori odu'a na telefonske pozive i poruke se ne oglasava . Nisu neki novci ali da ukaze, m ljudima da obilaze ovakve prodavce u sirokom luku , a odgovorne u redakciji Kupujem-Prodajem MOLIM i TRAZIM ra takve tj . tu osobu SANKCIONISU. ZORAN - RUMA.
Pa rekao si da ti je radio 5h,pa se to desilo,najbitnije je da je stampac poslat ispravan,znaci dobijen je kao ispravan,sta se u medjuvremenu desilo i sta je doticni gospodin uradio,necu da ulazim u to,tako da sve pada u vodu,da je pri prvom ukljucivanju stampac nije radio,ja bih bez ikakvih problema vratio pare gospodinu,ali doticni gospodin izgleda misli da je kupio novu stvar,pa podleze garanciju,nisam davao nikakvu radnu garanciju od 7-10dana i s time je on upoznat,tako da je to kraj price.....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.