Djodjevic Misel

Bor

Član od: 26.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na zalost, moram da dam svoju prvu negativnu ocenu. Sa korisnikom sam se dogovorio oko kupovine telefona samsung galaxy s3, gde je naveo da je telefon u odlicnom stanju i da na njemu sve radi bez greske. Kada je telefon stigao, odmah sam primetio na ekranu u donnem uglu dve linije koje su nastale pri zameni stakla. Pitao sam korisnika da li je staklo menjano, na sta je odgovorio da jeste. Kada sam pogledao telefon izvan maske, mogao sam da vidim da je zadnja maska naprsla u gornjem uglu, na sta je korisnik odgovorio da to nije primetio, sto nije moguce jer telefon kada se otvara, maska pocne da se razdvaja. Sa strane, lajsne su polomljene na vise mesta. Korisniku sam poslao slike na sta je on odgovorio da ne zna odakle je to i da nije bilo kada je on slao telefon. To se nije moglo desiti u transportu zato sto je paket bio ne ostecen. Verovatno je slomljeno kada i staklo. Kada sam telefon upalio mogao sam u gornjoj i donjoj ivici da vidim takozvane "duhove", koji se vide najvise na beloj pozadini ali se vide i kod ostalih boja na ekranu. Takodhe sam javio sta se desava sa ekranom i slao slike, gde je korisnik rekao da on na slikama nista ne vidi, iako se jasno vidi. Nakon toga sam takodje otkrio da zvucnik krci i da je veoma tih. Kao da je "probijen". Na sta je on rekao "sada sve ne valja". Telefon je ocigledno bio havarisan, tragovi su koliko-toliko prikriveni samo da se proda. Sve ove stvarri je korisnik precutao i sa svim ovim manama sam telefon ne vredi para koje sam ja dao. Korisnik nije iskren i iz tog razloga ga ne preporucujem za saradnju.
Ne slazem se jer dobio je korektan telefon i.potpuno ispravan, imao je slike upaljenog telefona gde se jasno vidi da nije bilo takozvanih duhova kako kupac kaze. Za te pare koje je kupio telefon dobio je vise nego korektan telefon, da li je kupac hteo mozda da vrati neku kopiju pa da mu ja vratim novac pa izmislio neke duhove po ekrenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.