Djole & Co.

Beograd | Zvezdara

Član od: 17.10.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Papirni novac | Ostatak sveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Apelujem na buduce kupce da se pripaze saradnje s ovim clanom. Prodaje se magla, nakon dogovora i izvrsene uplate. Obrazlozenje. 1. Nisam se javio 5 dana. 5 dan izvrsena uplata. (dogovreno 22.12.2022. uplaceno 27.12.2022. ) 2. neko uplatio duplo . To je razlog zasto nije doslo do saradnje. 3. Bez ikakvog dogovora vracena uplacena suma na pogresan broj ziro racuna. 4. Sta mene briga sto si ti u guzvi. Ako si u guzvi nemoj prodavati onlajn. Najgora saradnja od svih mogucih.
Zamolili bi sve članove povratno da OZBILJNO pripaze ako žele sa saradjuju sa ovim nekorektnim, bezrazložno osvetoljubivim članom i onim koji iznozi apsolutno netačne i neproverene stavove. Dobio je ekstremno kulturan odgovor i detaljno jasno obrazloženje od nas, da bi se potom primitivno i potpuno bespotrebno obrušio na nekoga ko Uvek pažljivo, ljubazno i korektno vodi računa o svakom svom kupcu. Posle hiljada zadovoljnih kupaca, očigledno mora da se nadje neko nezadovoljan samim sobom i nekorektan, pa je topla preporuka da, ukoliko imate alternativu, izbegnete saradnju sa ovim članom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.