djole todorovic

Beograd

Član od: 04.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Neispravni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslato razmenom 1200 din +kabal, za deck. covek kaze nema paketa 7 dana , kontaktirana sluzbaBEX, COVEK ODBIJA prijem, paket mi se vraca , moja postarina placena, na poziv , doticni gospodin, kaze nije kriv , ok , a moze da posalje isti deck za 1500 din+moja postarina, e tada moze NEOZBILJNO
Covek nece da prosto shvati niti da prihvati cinjenicu ni porukama a ni telefonom da KOD MENE U KRAJU NEDOLAZE UOPSTE KURIRSKE SLUZBE I DA JA TU NISTA NEMOGU DO DALJNEG, DOK SE OVA SITUACIJA SA CORONOM NESTO NE PROMENI, A,STO SE TICE CASS DECKA, AKO IMA AUTO, PREVOZ, REKOH MU JOS DA LICNOI DODJE PO NJEGA I DA BIH MU GA DAO ISPOD CENE,TO JEST ZA 1000 din, I TO BEZ PROBLEMA!!! Ali nista nije to vredelo, lakse mu je bilo da oceni negativno!?'....za moje skromno misljenje...stvarno NENORMALNO !!!

Audio > Risiveri | Stereo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao risiver sa neispravnim daljincem i risiver je bio kao da su ga vukli po betonu. Pazite se ovog clana i trazite slike od uredjaja koji prodaje ili menja.
Preterano i naduvano, posto je bila razmena u pitaju uz moju doplatu i to od 50eura a i njegov risiver je takodje bio izgreban,sto potvrdjuje on sam da je 30 god. star risiver,ali meni to nije toliko smetalo jer sam znao da je to realno zbog godina i nista mu nisam rekao u vezi stanja. A,sto se tice daljinskog, u pitanju je bila sifra a ne kvar! I na kraju moram i to da navedem, da mi covek salje risiver BEZ naponskog kabla,koji je specifican za njegov risiver,pa sam morao da cekam par dana da mi posalje,jer je zaboravio!!! I kao slag na tortu, salje paket na moj teret,da JA platim postarinu 150 din. iako je njegova greska i njegov propust!!!! - Zatim mi dodatno trazi jos 700 din.za kao popravku daljinskog upravljaca!?Neverovatan neki lik!!? PAZITE se ovakvog clana,preterano zahtevan, svasta nesto izmislja,svoje stvari zna da veoma ceni a tudje dobro da podcenjuje,sto je apsolutno nerealno i neljudski!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.