djole

Lazarevac

Član od: 24.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA! Nemojte pogresiti kupovati od ovog prodavca, kao sto sam ja prosao i korisnik koji mu je pre mene dao negativnu ocenu. Prodavac je zahtevao da mu uplatim ukupan dogovoreni iznos unapred na racun, pre nego mi posalje paket. Uplatio sam novac na njegov racun 31.03.2021, sto je i sam prodavac potvrdio da mu je novac legao i da ce mi javiti kada posalje paket. Kratka prica, prodavac me 10 dana zavlaci, kako se testirao na koronu i da je u izolaciji, dao je paket prvo svom sinu da posalje, pa onda prijatelju, na kraju kao izaso iz izolacije poslace on, medjutim nista od toga. U svakom pokusaju da pitam da li je paket poslat, uvek ja iniciram konverzaciju, prodavac se pre toga ne javlja. Na kraju vidim da je dobio negativnu ocenu od korisnika za isti oglas za koju sam mu ja uplatio novac (presao nas je obojicu, mene vise posto mi nije poslao paket, a drugog korisnika delimicno posto je poslao samo deo opreme koja je isla uz konzolu). Kontaktiram prodavca i pomenem mu da sam video negativnu ocenu za predmet za koji sam mu ja uplatio pun iznos, prodavac za drugog korisnika kaze "Ma on nije normalan, to je druga konzola". Trazim prodavcu da mi novac vrati posto sam ga cekao 10 dana, a nije mi poslao robu, kaze moze, samo da mu prosledim racun. Prosledjujem racun na kp, i prodavac ne otvara poruku, ali zato uredno postavlja oglase na kp sajt i trguje (kao sto je korisnik pre mene u negativnoj oceni pomenuo). Posle jednog dana zovem prodavca da pitam da li je uplatio novac, on kaze nije i da ce sad da uplati, ja pitam da li ce to biti danas sigurno, on kaze hoce, na sta mu ja kazem "nadam se da cete odrzati rec, hvala, prijatno". Posto vidim da mi novac nije legao na racun i da prodavca nema da me obavesti o uplati, posle par dana zovem prodavca vise puta, saljem SMS, i kp poruku, nista. Prodavca sam prijavio i ide mu krivicna prijava. KP sajt ima sve u prepisci.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam pozitivno iskustvo, ne preporučujem saradnju. Ukratko: Nije isporučeno sve što je poručeno. Za razliku nisam obeštećen. Komunikacija loša. Neodređenja, tipa "videćemo, javiću se, ne brinite" , svaka rečenica ima . .. u sebi. Obrazloženje: Prodavac zahtevao plaćanje unapred, samo tako želi da posluje. Čujemo se telefonom, dogovor je da paket krene istog dana nakon uplate. Novac prebačen sa mog računa na njegov račun koji je poslao. Od tog momenta kreću problemi i otežana komunikacija Tek na moje insistiranje potvrđuje da je uplata prošla (zvao sam i ja banku da proverim). Prijavljuje porodične probleme koje ja zbog njegove privatnosti neću iznositi ovde. Na moj zahtev komunikacija kreće ponovo sutradan. Obećava da će paket da krene tog dana da je nekog zadužio i dao moje podatke. Oglas je u međuvremenu obrisan. Trećeg dana pokrećem komunikaciju ponovo. Bez previše uspeha. Angažujem se da proverim prodavca pokazujući interesovanje za drugi predmet iz njegove ponude uz pomoć dobrih ljudi, utvrđujem da prodavac i dalje aktivno trguje i obećava da pošiljke mogu krenuti istog dana. Tek na moje insistiranje da ako mi ne vrati sredstva u sledeća 2 dana idem u MUP, paket konačno kreće popodne trećeg dana. Po isporuci utvrđujem da isporučeni paket ne odgovora onome što je oglašeno. U isporučenom paketu nedostaje jedan Nitendo Classic Controler koji je bio na slici i oglašen sa ostatkom predmeta (trenutna vrednost na oglasima 1500 - 2000 dinara) Kontaktiram prodavca da vidimo kako da ovo razrešimo, međutim nakon još jednog obećanja u rečenici sa . .. ne odgovara već 48 sati. Žao mi je što sam primoran da dam negativnu ocenu, ali to radim kako još neko ne bi postupio kao ja, uplatio novac unapred i preuzeo kompletan rizik na sebe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.