Djole

Novi Sad

Član od: 17.07.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Punjači i baterije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio punjac za koji se nije pojavio, i dzaba je noseno na dostavu. Sramota. Jako losa komunikacija. Obratite paznju pre nego sto budeta saradjivali da ovim clanom. OPREZ!
druze nisi mi ni javio da si krenuo ni nista samo si rekao ja bio nije nikog bilo..ono to je soliter nije kuca pa da dodjes samo tako i kao e ja bio druze najavis se pre toga da si krenuo a ne tako.

Asesoari > Muškarci | Novčanici

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije preuzeo novcanik 5 dana iz poste najavljen mi je povrat paketa. .. Nazalost nisam procitao ocene gde je jos neko imao slican problem sa ispalom. .. Krajnje neozbiljan kupac. Nazalost od ove negativne ocene nemam nista platicu povratak paketa gubitak za glupost. A ovakve osobe ce i dalje varati ljude. Ako si toliko jadan da nemas novca nesto da kupis nemoj ni da porucujes!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se sve super, pisao mi je redovno pre nego da mu posaljem telefon. Kada sam mu poslao telefon odgovarao mi je na poruke posle 2-3 dana, na kraju se vise nije javljao. Kada sam javio napokon reko mi je da nije podigao telefon zato sto je potrosio novac, telefon mi je vracen i platio sam postarinu u oba pravca. Iskreno vam savetujem da ne trgujete sa ovim clanom.
izvinjavam se ali paket nije stigao posle 2 dana nego posle 5 dana jer su bili praznici i vikend i ja sam nazalost potrosio novac jer sam ocekivao paket posle dva dana ali nije stigao!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.