Djole

Alibunar

Član od: 12.02.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Znam da od ovog pisanja nemam ništa i vidim da nisam jedina. Prodavac je dao garanciju od 10 dana, isti dan javljam da je monitor neispravan(sve ima u porukama na KP), on krivi kurirsku službu, ja ajde da ispoštujem, kurirska služba naravno odbije reklamaciju kao neosnovanu, prodavac šizi? !ja kažem da ćemo ga vratiti jer takvu neprijatnost i iskustvo nikad nisam imala na ovom sajtu i da skratim priču prodavac propada u zemlju. Ako je neko od drugih nešto uspeo, volela bih da mi javi.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Monitor koji sam uredno platio i u najkracem mogucemo roku sam dobio pokvaren (pozadinsko osvetljenje se na monitoru gasi nakon sat, dva rada i postaje neupotrebljiv sve dok se totalno ne ohladi) o cemu u oglasu nije bilo nikakve reci kao ni u komunikaciji sa prodavcem. Sa svojim ( dobrim) razumevanjem u tehniku problem je do elektronike o cemu sam i izvestio samog prodavaca sa sve urednim video snimkom na kome se vidi problem. U komunikaciji pre kupovine me je uveravao da je monitor perfektan, slao snimke color testova i odgovarao u najkracem mogucem roku na poruke. Nakon dospeca, koriscenja od par sati i mog momentalnog reagovanja je trazio do sada 1. Da probam sa vise izvora posto je on navodno testirao isti sa HDMI ulazom, i da je mozda do toga sto koristim DVI . Sa HDMI kablom je naravno bio isti slucaj Pored toga je konstantno ubedjivao mene da je sve u redu . 2. Da se raspitam koliko kosta popravka monitora i da ce mi on uplatiti novac za popravku. Ako mu ne odgovara iznos da ce mi vratiti novac, a ja njemu monitor. Iznos koji je meni servis prezentovao je bio visi nego sto je njemu odgovaralo, a u tom slucaju smo se dogovorili da posaljem isti za par dana (zbog navodnog sluzbenog puta) Od dogovorenog dana prodavac izbegava da odgovori na moje poruke i pozive sve dok se jednom prilikom nije javio i saopstio da on ne moze da primi monitor nazad uz otkup vec da bih ja kao kupac pokvarenog monitora trebao da dodjem iz Beograda u okolinu Sapca kako bi se on uverio da monitor nije otvaran i po njegovoj proceni meni vratio novac, a kao jos jedna u nizu nekorektnog i neposlovnog oblika ponasanja trazio je da mu posaljem monitor bez otkupa kako bi on navodno izvrsio proveru. Jos je i pri svemu tome nasao sebi za pravo da obrazlozi ovakav odnos time da su vec njega pokusali da prevare. Pored sve moje korektnosti ovo je uvreda ! !! IZBEGAVATI ! !! (od ovog nemam nista, a vi mozete da izgubite dosta) I ovo kazem kao sa 250+ i 0- ocena u online prodaji(dok sam radio)

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi pokvaren lap top i vise ne zeli da se javlja. Cuvajte se ovakvih prodavaca. Za doticnog nemam komentar. ..
vrlo zanimljivo. . covek dosao na adresu sve bilo ok i sad navodno hteo bi da vrati posle par dana . . . znaci paket nisam slao da bi prihvatio bilo kakav kvar vec je dosao na moju adresu i sve isprobao i sad kao nije zadovoljan. . nemam reci
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.