Djole

Novi Sad

Član od: 28.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAŽNJA, PAŽNJA svima koji žele da stupe u bilo kakav kontakt ili saradnju sa ovim bezobraznikom. Paket je stigao na adresu, covek se naravno nije javio. Nakon toga paket je stajao u pošti 20 dana tokom kojih je on stalno odlagao i pričao kako ne stiže i kako se podići kad stigne. Sada moram da platim duplu poštarinu da bih podigao paket. Pre mene je na isti način prevario 2 osobe a u medjuvremenu je stigao još jednu tako da sam ja 4 osoba koju je prevario. Nemojte se opeći kao ove 3 osobe i ja i stupati u kontakt sa ovim.

Odeća | Muška > Sportska odeća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan Subotin Djordje je uredno narucio robu u prepisci …. iako je rekao da ce preuzeti robu u Posti posiljka se vratila posle 20 dana bez obavestenja o odustanku od kupovine. Ovim putem ga negativno ocenjujem i blokiram za bilo kakvu buducu saradnju .

Foto-aparati i kamere > Sportske kamere i GoPro

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam se sa clanom za licno preuzimanje gde sam mu izasao u susret. Zvao sam ga, pisao poruke, on nije odgovarao, nije se udostojio ni da kaze necu ipak kameru, predomislio sam se, nego sam morao da je nosim zajedno sa svom opremom. Sramota i nepostovanje! Ne preporucujem apsolutno nikakav vid saradnje sa clanom! !!

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovim putem želim da obavestim svakog člana ovog sajta kao i potencijalne kupce/prodavce da NE SARAĐUJU sa ovim članom. .. Poručio je patike od mene, poslao sam mu ih na adresu istog dana uredno upakovane i zaštićene prilikom transporta. Patike naravno nije PODIGAO, sedele su u pošti punih 6 dana i na kraju se vraćaju nazad kod mene uz DUPLU POŠTARINU koju sam ja platio (na kraju sam upao u minus od 800 dinara). Ja razumem sve, i kakvo je vreme i sve, ali ovakav bezobrazluk je nedopustiv. .. Sve bismo ovo lepše rešili ali dotični član odbija moje pozive na mobilnom telefonu. Izbegavajte ga u širokom luku, srdačan pozdrav svim poštenim članovima ovog sajta ! NEMOJTE SARAĐIVATI SA NJIM
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.