Đole

Apatin

Član od: 18.04.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo sastanak i lično preuzimanje sve je išlo okej i odjednom dečko nije hteo da odgovara na poruke i pozive i ignoriše me skroz
Tačno je da smo se dogovorili za sastanak dan ranije, stojim iza toga, ali nismo rekli tačno vreme ni mesto. Ujutru je besumučno zvao na telefon i bio previše navalentan, a ja takve prodavce ne podnosim. Spavao sam u tom periodu i kasnije kad sam uzeo telefon u ruke osećao sam se kao da dugujem nekom novac, a ne da treba nešto da kupim što ću kasnije nositi. Iz tog razloga nisam želeo više da imam bilo kakvu komunikaciju sa dotičnim jer je bio previše dosadan i napadan a ja to ne podnosim, pogotovo kod nekog što nešto treba da mi proda, osećaj je kao da treba da ti uvali neki krš. Jeste da bi ja to sve lično pogledao ali ako bi bio krš onda bi samo izgubio vreme zbog neozbiljnog klinca. Nikakva preporuka za saradnju sa ovim članom, negativna je ispravna, trebao bi i ja njemu da dam ali nisam iz te priče.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.