Djomla

Užice

Član od: 23.09.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ovako! !! Liku saljem poruku za telefon, pitam oko stanja, kaze ovako: "Bez ogrebotina, samo jedna premala na ekranu jedva se vidi i to samo na svetlu. Ostatak kao nov. STIZE TELEFON. Dakle, na ekranu je ogrebotina preko 80% ekrana na ivici pukotine, uz 80 drugih, ledja na ivici loma znaci grbolje, X OX neko igrao po telefonu, lajsna sigurno 4-5 cukotina, punjac. .. lik napisao full oprema, stize punjac jednodelni znaci ne moze ajfon 6 da puni pristojno. Sve kazem coveku, pare da vrati nece, nudio sam mu X opcija da ne nabrajam sad, em sto nije pristao em je davao svoje ultimatume, EM STO JE VREDJAO. DAKLE, LJUDI ONO STO VAM MOGU RECI DA CE OVAJ DA VAS ZA**E NE DA VAS ZA**E NEGO BUJKVALNO COVA CIGLA FAZON SLANJE! I DA, necemo zavrsiti negativnom ocenom, svakako ! Uz to, molim ADMIN TIM KP da doticnog banuje odavde, ovo nije za negativnu !
Pa da se razumemo,ja se ne bavim ovim poslom kojim se doticni bavi,oce da kupi nesto za sto manje pare a da proda za vece.KP admin tim moze da vidi kakav je oglas bio,nigde nisam napisao da je full stanje,rekao sam da ima ogrebotina normalanih,to sto je kralj rekao da je ogrebotina preko celog ekrana to je laz,rekao sam mu da mogu da mu vratim pare kao i on meni telefon ali tek kada mi stignu pare(posto smo isli preko BEXa,bex ti isplacuje otkup tek posle par dana),gde je on poceo da preti i da se glupira,ponudio sam mu i zamenu za drugi telefon,koji takodje imam i koji je te neke vrednosti,ali ne on bi hteo da mu das i ajfon(koji sam mu prodao) i pare.DOVOLJNO je da vidite njegove ostale ocene,i njegovo pravdanje na svaku od njih hahahaha,samo mi nije jasno kako KP dozvoljava da mi neko ostavi ovakvu ocenu bez razloga.Covek bi dusu prodao zbog para,a misli da moze sve da bude po njegovo.Nisam nikoga za***ao i ne zanima me,kako je bilo tako sam mu i rekao,a ova ocena je ogledalo coveka zeljnog novca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.