Djordje N.

Obrenovac

Član od: 13.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao kolegu da pogleda i preuzme laptop. .. Kolega javlja da strci malo hard disk ili sta vec, ne pasuje kako bi trebalo. .. Kad sam ga pitao u cemu je problem i sto to nije napomenuo u oglasu i nasem prethodnom razgovoru kaze da nije znao jer on ne koristi taj hard disk vec da ima hard disk koji bas on koristi i koji bas pasuje u njega i kosta dodatnih 25 evra. .. Ne kazem da lik ne radi posteno ili da je prevarant ali mene bi bilo sramota jel takve stvari ne radim i ne volim da mi se rade. .. Ako mozete uvek proveravajte sto kupujete. ..
Mislim da je sve napisano na brzinu! Prvo nije receno da se gospodin cenkao i trazio cenu od 30 eur nizu nego sto je bilo na oglasu? Mala greska sto se desila nije delo "prevaranta" (disk nije koriscen u tom laptopu i nazalost zbog 1/2 mm nije odgovarao). Trece razlika izmedju 500 GB i 1TB (32 Mb kesa hibrid HD min. 25 eur). Cetvrto ponudjeno mu je da kupi laptop bez harda ( za umanjenu cenu vrednosti HD) G-din je odbio!!! A poruka koja je poslata sta da proveri je totalna glupost koju netrerba komentarisati! p.s. momci (njegovi ortaci) zive 500 m od moje kuce!?!?! I sa njima je dogovoreno da se proba ili zameni PS3?!?! Sve najbolje! Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.